Linda Grayová a Suzanne Somersová po přehlídce - Přehlídka The Heart Truth’s...

Linda Grayová a Suzanne Somersová po přehlídce - Přehlídka The Heart Truth’s Red Dress | foto: AP

Herečky v letech na mole: hvězdy Dallasu a Kroku za krokem zářily v rudé

  • 22
Sedmdesátiletá herečka Linda Gray, která se proslavila jako Sue Ellen v seriálu Dallas, a o šest let mladší Suzanne Somersová, známá jako Carol z Kroku za krokem, si v ničem nezadaly s o polovinu mladšími herečkami a modelkami, které s nimi vyrazily na molo. Dámy zářily v rudé na charitativní přehlídce v New Yorku.

Dvacet hvězd různého věku si na přehlídku v New Yorku obléklo rudé šaty, které hned po skončení módní show putovaly do aukce. Její výtěžek bude věnován na výzkum srdečních chorob.

Striptérka Dita von Teese

Herečka Denise Richardsová

Známé ženy se předvedly v červené na charitativní přehlídce v čele s herečkou Garcelle Beauvaisovou

Vedle mladých krásek jako zpěvačka Natasha Bedingfieldová, striptérka Dita von Teese či herečka Denise Richardsová se představily i o generaci starší ženy.

Role modelky seděla skvěle Lindě Gray, která se po letech znovu vrátí do své role Sue Ellen Ewingové v dalším pokračování seriálu Dallas.

Nohy ukázala čtyřiašedesátiletá herečka Suzanne Somersová. Ta dobře ví, jaké je to bojovat s nemocí, ale lékařský výzkum většinou moc nepodporuje.

Herečka Suzanne Somersová

Sama napsala několik knih, jak se lékařské péči vyhnout. Po skončení seriálu Krok za krokem totiž prošla těžkým obdobím, kdy bojovala s rakovinou prsu. Odmítla chemoterapii, protože věří, že zabíjí pacienty. Stala se tak postrachem všech onkologů. Ve svých knihách totiž nabádá nemocné, aby tuto drastickou léčbu nepodstupovali, a doporučuje alternativní způsoby léčby.

Pro přehlídku na výzkum srdečních nemocí se ale nechala zviklat. Chce tak upozornit na vzrůstající nebezpečí kardiovaskulárních chorob u žen. Podle nadace The Heart Truth totiž každou minutu zemře jedna žena na srdeční příhodu.