Ewa Farna

Ewa Farna | foto: Dalibor Puchtapro iDNES.cz

Poprask v SuperStar: Ewa Farna přišla o hlas, hledají za ni náhradu

  • 12
Vrcholem nedělní SuperStar mělo být vedle vyhlášení nového vítěze i vystoupení Ewy Farné, jež chtěla představit nový singl. Podle informací iDNES.cz jsou však tyto plány v reálném ohrožení. Porotkyně soutěže a zpěvačka v jedné osobě přišla o hlas. A prognózy lékařů nejsou dvakrát příznivé.

Ewa Farna se s hlasovými problémy potýkala už ve středu, když živě vystoupila ve vysílání pražského Rádia City. Tam ovšem za pomoci odborníků svůj někdejší hit Měls mě vůbec rád nakonec odzpívala, byť se značnými problémy. Nyní si však vyslechla podstatně tvrdší ortel: hlasivky vypověděly poslušnost úplně. Její vystoupení v rámci grandifinále SuperStar je tak ve značném ohrožení.

"Lékaři Ewě doporučili absolutní hlasový klid. Stav je vážný, proto není vůbec jisté, jestli bude moci zazpívat živě a představit nový singl, jak bylo v plánu," řekl iDNES.cz důvěryhodný zdroj ze zákulisí pěvecké soutěže. TV Nova sice potvrdila, že tyto problémy skutečně nastaly, ale program finálového večera nechtěla komentovat.

Podle informací iDNES.cz se nyní řeší, že Ewa Farna nevystoupí vůbec, a proto za ni hledají náhradu.

SuperStar pozná vítěze už v neděli večer. Diváci budou rozhodovat mezi Češkou Sabinou Křovákovou a Slovákem Štefanem Pčelárem.