Ve StarDance opět úřadovala nemoc. Víme, kdo v sobotu bude chybět

  • 19
V sobotu čekají StarDance další změny kvůli nemoci. Na benefičním večeru, kdy žádný z párů nevypadne, bude chybět tanečnice Lenka Nora Návorková. Její partner Mirai Navrátil zatančí s Terezou Pruckovou. Chybět bude i porotce Zdeněk Chlopčík. Podívejte se, kdo všechno už letos kvůli nemoci musel StarDance vynechat.

Tanečnice Lenka Nora Návorková

Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková ve StarDance XI

Zatím poslední „obětí“ nemoci ve StarDance je Lenka Nora Návorková, která v roce 2018 spolu s hercem Jiřím Dvořákem soutěž vyhrála. „Nejen covid je nepřítelem StarDance, ale letošní ročník je opravdu náročný jak fyzicky, tak psychicky. Bohužel ‚podařilo‘ se mi najít limity vlastního těla. Bolí mě úplně všechno, sotva dokážu chodit. Proto jsme se domluvili, že nejrozumnější bude, když mě zastoupí Tereza Prucková,“ řekla tanečnice Lenka Nora Návorková. 

„Volali jsme si, když byla s Miraiem na tréninku. Námi postavenou rumbu se Tereza hned naučila a Mirai mi říkal, že jim to dobře šlo. A tak věřím, že to spolu zvládnou. Ale moc mě mrzí, že budu chybět zrovna v benefičním díle, kdy se pomáhá Centru Paraple.“ 

Zpěvák Mirai Navrátil své taneční partnerce přeje brzké zotavení. Věří tomu, že to je jen na pár dní. „Lenka jela na dvě stě procent a je to pro nás fyzicky i mentálně velká prověrka. Není první ani poslední, kdo to trochu přepálil, ale ona to zvládne! Je neuvěřitelná! Zkusím ji nezklamat… . Terka je skvělá a během chvíle byla naprosto v obraze a už koučuje mě. Samozřejmě, že jsem na Lenku zvyklej a je to pro mě teď jiný, ale věřím, že to zvládneme,“ řekl.

Tereza Prucková a Zdeněk Godla ve StarDance XI

Moderátorka Tereza Kostková

Tereza Kostková

První větší potíže produkci připravila moderátorka Tereza Kostková, která se i přes očkování nakazila covidem. Během třetího večera ji musel po boku Marka Ebena zastoupit Aleš Háma

Zákulisí StarDance: vtipný záskok Háma, polonahý Verner i dámy v negližé

Aleš Háma v zákulisí StarDance XI

„Ač jsem udělala úplně vše, co jsem pro bezpečný provoz učinit mohla, nemoc se mi nevyhnula, ale cítím lehčí průběh, tak snad to nebudu muset dementovat a bude tomu tak i další dny. Myslím na každého, komu mé onemocnění zasáhlo do jeho plánů na tento týden, a především do jeho práce,“ napsala tenkrát Kostková na Instagramu.

„Vlastně si to hodlám užít… Miluji na moji práci právě takovéto výzvy. A moderovat ve dvojici s Markem to se snad odmítnout nedá. Jdu se zase něco naučit a zažít adrenalinový a vzrušující večer s pořadem, jehož jsem, mám-li čas, pravidelným divákem a obdivovatelem. A děkuju mé dlouholeté kamarádce Tereze Kostkové za tuhle, sice nechtěnou, ale o to víc vzrušující příležitost,“ sdělil Aleš Háma. „A taky za rady, protože jí pořad volám a na něco se jí ptám. Tak se brzy uzdrav, ať mi můžete příští týden předat slovo ze StarDance do Atleta roku!“

Marek Eben a Aleš Háma během třetího večera StarDance XI

Zpěvák Mirai Navrátil

Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková ve StarDance XI

Právě nemoc moderátorky poslala do karantény dva soutěžící a tři tanečníky. Jednou z osobností byl zpěvák Mirai Navrátil, který není očkovaný, protože jak vysvětlil fanouškům na sociálních sítích, má dostatek protilátek. 

„Antivax teorii určitě nejedu. Já osobně jsem prodělal těžký covid v době, kdy vakcína nebyla dostupná a dodnes mám x následků, které se snažím vyřešit. Průběžně chodím na kontrolu protilátek, které zatím mám. Doktor imunolog mi doporučil počkat, než mi hladina protilátek klesne. Naše legislativa bohužel hladinu protilátek neuznává, ale to pro mě není důvodem měnit postoje. Má-li k tomu člověk pádné argumenty, rozumím oboum táborům. Svět není černobílý. Naštěstí. A černobílá pravidla v něm někdy generují srandovní situace,“ napsal zpěvák na Instagramu.  

Herečka Simona Babčáková

Simona Babčáková a Martin Prágr ve StarDance XI

Kvůli nemocné Tereze Kostkové byla v karanténě také herečka Simona Babčáková a vynechala třetí večer. Pak sama onemocněla a nemohla se účastnit čtvrtého večera, což jí bylo ve StarDance osudné. 

Moderátoři tenkrát v úvodu pořadu oznámili, že ze zdravotních důvodů nevystoupí Simona Babčáková a její tanečník Martin Prágr. Licenční pravidla BBC ovšem nedovolují, aby pokračovali, jelikož šlo o jejich druhou absenci v soutěži. Na závěr večera pak vypadli také Zdeněk Godla a Tereza Prucková.

Tanečník Michal Necpál

Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál ve StarDance XI

Tanečník Michal Necpál vynechal tři večery StarDance. Jednou to bylo kvůli řádění covidu, kdy se nakazila moderátorka Tereza Kostková a hygiena nařídila, že neočkovaní účastnící musí zůstat v karanténě. Jeho partnerka „vyfasovala“ jako náhradu jeho bratra Jakuba. S tím nakonec tenistka tančila ještě dvakrát a během šestého večera vypadla. 

Andrea Sestini Haváčková a Jakub Necpál ve StarDance XI

Tanečníci Dominik Vodička a Robin Ondráček

Tereza Černochová a Dominik Vodička ve StarDance XI

Marika Šoposká a Robin Ondráček ve StarDance XI

Kvůli nařízení hygieny vynechali jeden večer také tanečníci Dominik Vodička a Robin Ondráček. V tomto případě ale nešlo o to, že by byli nemocní, ovšem museli být v karanténě. 

Zpěvačka Tereza Černochová tak ve čtvrtém kole zatančila s Michalem Kurtišem, který v roce 2013 soutěž vyhrál s Annou Polívkovou. Herečka Marika Šoposká zase předvedla choreografii s Michalem Burešem, jenž v desáté řadě StarDance tančil s Tonyou Graves.

Tereza Černochová a Michal Kurtiš ve StarDance XI

Marika Šoposká a Michal Bureš ve StarDance XI

Porotce Zdeněk Chlopčík

Richard Genzer, Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Jan Tománek ve StarDance XI

Nemoc úřadovala i mezi porotci. Během šestého večera chyběl Zdeněk Chlopčík, kterého nahradil Václav Kuneš. Choreograf a tanečník má s porotcováním StarDance zkušenosti z deváté řady z roku 2018. Václav Kuneš navíc spolupracuje i na letošním ročníku taneční show jako choreograf současného tance. Ten soutěžící předvedou v osmém kole.

V pátek manželka Zdeňka Chlopčíka Brigita na sociálních sítích oznámila, že pořád mají covid a proto musí zůstat v karanténě. Porotce tak bude chybět i další kolo StarDance a znovu ho nahradí Václav Kuneš.

„Byli jsme si dnes po týdnu udělat kontrolní PCR test a stále pozitivní, takže Taneční budou po Novém roce. Nicméně, díky bohu za vakcínu celé naší rodince, protože nic nám není, jen rýmička a ztráta čichu, což je v jistém smyslu výhoda,“ uvedla brigita Chlopčíková, která s manželem  vede taneční školu.

Richard Genzer, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Václav Kuneš během šestého večera StarDance XI

Kvíz o StarDance: Vítězové, porota, taneční páry. Otestujte své znalosti

Moderátoři, porota a soutěžící StarDance XI (2021)

20. dubna 2021