Sharon Stone a její sestra Kelly na CMA Awards (Nashville, 2. listopadu 2016)

Sharon Stone a její sestra Kelly na CMA Awards (Nashville, 2. listopadu 2016) | foto: AP

Sestra bojuje o život. Můžou za to odmítači roušek, zlobí se Sharon Stone

  • 208
Herečka Sharon Stone (62) prozradila, že její mladší sestra Kelly bojuje v nemocnici o život. Má covid-19 a také autoimunitní onemocnění lupus. Koronavirem ji podle herečky nakazili lidé, kteří nedodržují nařízení a odmítají nosit roušky.

„Moje sestra Kelly, která už má lupus, má nyní i covid-19. Toto je její nemocniční pokoj. Může za to jeden z vás, odmítačů roušek. Kelly nemá imunitní systém. Byla jedině v lékárně,“ napsala Sharon Stone na Instagramu.

Onemocněl také hereččin švagr. Rodina přitom v březnu odjela do svého sídla v Montaně, kde si myslela, že bude v bezpečí. „Žádné nákupy, žádné večírky, sotva jsme viděli člověka. Teď bojujeme o dech. Covid nechcete,“ stojí v příspěvku hereččiny sestry, který Sharon Stone sdílela také.

Dodala, že v Montaně, kde její sestra žije, se nemůžete nechat otestovat, pokud nemáte symptomy. Výsledky testů jsou do pěti dnů. „Ani lidé, s nimiž přišli do styku, jako moje matka, která měla za posledních pět měsíců dva srdeční infarkty, má pět stentů a kardiostimulátor, nemůžou jít na test, protože nebyli symptomatičtí,“ postěžovala si herečka s tím, že se netestují ani zdravotní sestry v nemocnicích.

My sister Kelly, who already has lupus, now has COVID-19. This is her hospital room. One of you Non-Mask wearers did this.
She does not have an immune system.
The only place she went was the pharmacy.
There is no testing in her county unless you are symptomatic, & then it’s 5 day wait for results.
Can YOU FACE THIS ROOM ALONE?
Wear a mask! For yourself and others. Please .

16. srpna 2020 v 3:08, příspěvek archivován: 18. srpna 2020 v 12:17

Sharon Stone prozradila, že na covid-19 už zemřely její babička i kmotra. Herečka si postěžovala také na guvernéra Montany, který nereaguje na její telefonáty. 

Na závěr si neodpustila malou agitku a vyzvala lidi, aby v prezidentských volbách volili Joea Bidena a Kamalu Harrisovou. Když bude ve vedení i žena, bude se podle herečky více bojovat za rodiny a také za to, aby se testovalo více.

17. srpna 2020 v 0:18, příspěvek archivován: 18. srpna 2020 v 12:16

10. května 2019