Hrdinky filmu Sex ve městě 2

Hrdinky filmu Sex ve městě 2 | foto: Warner Bros. Entertainment

Sex ve městě 3 už nebude, potvrdila Sarah Jessica Parkerová

  • 35
Fanoušci seriálu Sex ve městě se nedočkají třetího filmu. Potvrdila to představitelka Carrie Bradshawové Sarah Jessica Parkerová (52). Ačkoli existuje scénář, plány na realizaci byly zcela zastaveny a film se nenatočí. Někteří z toho obviňují Kim Cattrallovou (61) alias Samathnu Jonesovou.

Sarah Jessica Parkerová se ukázala v New Yorku na plese Ballet Fall Fashion Gala. Přišla s manželem Matthewem Broderickem (55), a přestože nešetřila úsměvy, otázka ohledně pokračování Sexu ve městě ji nepotěšila.

„Je po všem. Nebudeme to točit!“ svěřila novinářům na červeném koberci. „Jsem zklamaná. Měli jsme tak nádherný, vtipný, dojemný, hravý, velmi realistický scénář a příběh.“

Parkerová má s kolegyněmi ze seriálu za sebou šest řad seriálu a dva celovečerní snímky. 

Některá média spekulovala, že důvodem krachu natáčení je Kim Cattrallová. Herečka prý po producentech chtěla financování dalších svých projektů, ale to oni odmítli.

Samotná Cattrallová to považuje za nesmysl a na Twitteru napsala, že filmovou trojku opravdu odmítla natáčet, ale už v roce 2016.

29.září 2017 v 12:30, příspěvek archivován: 02.října 2017 v 11:19

Woke 2 a @MailOnline storm! The only 'DEMAND' I ever made was that I didn't want to do a 3rd film....& that was back in 2016

Další natáčení si neumí představit ani Chris Noth (62) alias pan Božský.  „Myslím, že jsme to všechno uzavřeli. Nemám pocit, že bych měl ještě co říct,“ prohlásil herec pro magazín Us Weekly.

12. srpna 2010


Britská královská rodina