Serena Williamsová se pochlubila, že dva týdny po porodu oblékla své kraťasy.

Serena Williamsová se pochlubila, že dva týdny po porodu oblékla své kraťasy. | foto: Snapchat / Serena Williams

Serena se pochlubila, že zhubla a dceři založila profil na Instagramu

  • 9
Tenistka Serena Williamsová (35) si s těhotenskými kily navíc nemusí dělat moc velké starosti. Dva týdny po porodu dcery Alexis Olympie se pochlubila, že bez problémů oblékla džínové kraťasy.

Novopečená maminka zveřejnila na sociálních sítích fotku v kraťasech. Pózuje na ní před zrcadlem v koupelně. Přitom rodila jen před pár dny.

Tenistka a její snoubenec, miliardář a spoluzakladatel internetové sociální sítě Reddit Alexis Ohanian (34), se stali rodiči 1. září. Jejich dcera dostala jméno po tatínkovi a jmenuje se Alexis Olympia Ohanianová (více zde).

Přestože holčička přišla na svět před necelými třemi týdny, maminka jí už založila profil na Instagramu. Zatím tam zveřejnila dva snímky spícího miminka. Na jedné fotce má tričko s nápisem „Chytrá a silná jako maminka“ a u druhé fotky je komentář „přemýšlím o mamince a taťkovi“.

Biceps 

Příspěvek sdílený Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian),

Sociální sítě má tenistka ve veliké oblibě. Zveřejnila tam, že je těhotná, pochlubila se zásnubami a po návratu domů i videem, které mapovalo její těhotenství a také odchod z porodnice. Tu opustila až týden po porodu. Na videu prozradila, že měla spoustu komplikací, ale na svět přišla zdravá holčička.

13. září 2017