Šárka Strachová (14. listopadu 2017)

Šárka Strachová (14. listopadu 2017) | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Čekáme holčičku, prozradila bývalá lyžařka Šárka Strachová

  • 9
Bývalá lyžařka Šárka Strachová (33) říká, že si první rok po skončení sportovní kariéry užívá. Nastávající maminka pro rádio Impuls poprvé prozradila, že čeká holčičku.

„Bude to holčička. Potřebovala jsem vědět, ke komu mluvím, takže hned jak to bylo jasné, tak jsme si to nechali říct,“ řekla Strachová na Impulsu. 

Mistryně světa ve slalomu z roku 2007 prozradila, že miminko přijde na svět už za několik týdnů. Strachová loni v březnu oznámila skončení sportovní kariéry. Rozhodnutí nelituje a celý rok si užívala. 

„Byl to úžasný rok plný nových dobrodružství. Všechno posiluje fakt, že čekáme miminko,“ prohlásila s tím, že neví, jak dlouho bude na mateřské. 

Strachová loni potvrdila, že s manželem Antonínem, kterého si vzala v roce 2013, čekají přírůstek do rodiny. „Máme zaděláno na miminko a uvidíme. Užívám si to, co to jen jde. U dětí se nedá nic naplánovat. Budu ráda, když všechno půjde a narodí se nám zdravé miminko. Těhotenství je samo o sobě zázrak, jak ve vás roste nový život, je jedno velké požehnání,“ uvedla v listopadu pro iDNES.cz.

23. května 2015