Blake Lively a Ryan Reynolds

Blake Lively a Ryan Reynolds | foto: Profimedia.cz

Ryan Reynolds se znovu oženil, vzal si herečku Blake Lively

  • 21
Ačkoli herec Ryan Reynolds tvrdil po rozvodu se Scarlett Johanssonovou, že se už nikdy ženit nehodlá, podle časopisu People do toho v neděli znovu praštil. Vzal si herečku Blake Lively, s níž je necelý rok. Svatba proběhla v tajnosti v Jižní Karolíně v Mt. Pleasant nedaleko Charlestonu.

Sňatek šestatřicetiletého Reynoldse s pětadvacetiletou herečkou potvrdil časopisu People nejmenovaný zdroj. Mluvčí herců to ale nechtěli komentovat.

Během obřadu a po něm zazpívala jejich kamarádka Florence Welchová, dort si prý novomanželé nechali přivézt z Virginie od věhlasných cukrářů.

Blake a Ryan budou žít v newyorském Bedfordu v domě, který si nedávno společně koupili. Dvojice často pobývá také ve Vancouveru, kde se Ryan narodil a vyrostl.

Ryan Reynolds a Blake Lively

Novomanželé se potkali při natáčení akčního sci-fi Green Lantern v roce 2011. Tou dobou se Blake Lively rozešla po pěti měsících s Leonardem DiCapriem a Ryan Reynolds byl krátce po rozvodu s herečkou Scarlett Johanssonovou. Jejich manželství vydrželo dva roky a Reynolds se s rozvodem těžko smiřoval.

Stejně jako své první manželství drží herec stranou médií i vztah se svou novou ženou. Na veřejnosti se spolu téměř neukazují a tajili i své plány na svatbu.