Rozehnal opět ztratil svobodu

  • 8
Bývalý právník šéfa televize Nova a její nynější spolumajitel Aleš Rozehnal opět ztratil svobodu. Neskončil však ve vazební věznici jako loni na podzim, kdy byl obviněn za čachry kolem ulévání majetku svého nadřízeného Vladimíra Železného, ale v osidlech manželských. V sobotu dopoledne řekl "ano" právničce Lucii Dědové.

Nevěsta zvolila pro slavnostní den dlouhé hladké šaty s vlečkou a lodičkovým výstřihem v barvě slonové kosti, hladký drdol z tmavých vlasů zdobilo několik růží v barvě šatů. Svatební kytice byla rovněž z růží. Ta zdobila i klopu tmavošedého obleku ženicha.

Před radnicí novomanžele čekala sprška rýže, i když prý radnice dává přednost spíše házení čočky nebo hrachu, které na rozdíl od rýže spolehlivě uklidí všudypřítomní holubi.

Rozehnal před radnicí dostal na krk i tradiční chomout přizdobený pentlemi a růžičkami. Netradičně pak novomanželé ještě před radnicí společně pojedli čabajku přímo z růžového nočníku.

Mezi pozvanými samozřejmě nebyl odvolávaný ředitel televize Nova Vladimír Železný. Ten krátce poté, co svatebčané zasedli ke slavnostnímu stolu, řečnil jako obvykle ve svém pořadu Volejte řediteli.

Svatba z lásky
Je zřejmé, že šlo o svatbu z velké lásky. Vždyť novomanželka Lucie se kvůli manželovi bude zodpovídat před kárným senátem České advokátní komory z porušení etických pravidel v advokacii. Do problému se dostala loni na Silvestra, kdy se pokusila pronést Rozehnalovi do pražské vazební věznice na Pankráci ve dvou termoskách sedmičku bílého vína.

Novomanželé Rozehnalovi společně pojídají klobásu, kterou dostali po svatebním obřadu na Staroměstské radnici v Praze servírovanou v nočníku (22. června 2002)

Novomanželé Rozehnalovi kráčejí od oltáře po svatebním obřadu na Staroměstské radnici v Praze (22. června 2002)

Svatebčané házejí na novomanžele Rozehnalovy rýži před Staroměstskou radnicí v Praze (22. června 2002)

Aleš Rozehnal s chomoutem na krku pojídá klobásu, kterou dostal po svatebním obřadu na Staroměstské radnici v Praze servírovanou v nočníku (22. června 2002)

Zatímco se jeho bývalý právník ženil a užíval si u svatební hostiny, odvolávaný ředitel televize Nova Vladimír Železný právě řečnil ve svém pořadu Volejte řediteli (22. června 2002)

,