Cole Sprouse na premiéře filmu Five Feet Apart (8. 3. 2019)

Cole Sprouse na premiéře filmu Five Feet Apart (8. 3. 2019) | foto: Profimedia.cz

Ross z Přátel nebyl ukázkovým otcem, míní představitel jeho syna Bena

  • 16
Herec Cole Sprouse (26) se nediví tomu, že ze seriálu Přátelé náhle zmizela postava Bena, tedy syna Rosse, kterou ztvárnil v několika epizodách. Paleontolog Geller, ač byl z celé seriálové party nejvzdělanější, nebyl podle Sprouse příkladem ideálního otce.

Herec Cole Mitchell Sprouse hrál v kultovním sitcomu Přátelé malého Bena Gellera, kterého měl Ross s první manželkou, lesbou Carol. 

Sprouse si nedávno vytvořil dočasný profil na Twitteru, na kterém odpovídal v rámci natáčení videa pro magazín GQ na otázky fanoušků. „Jak vnímáš to, že tvoje postava Bena ze seriálu Přátelé najednou úplně zmizela?“ zněla jedna z otázek.

„Mnozí z vás by asi souhlasili s tím, že Ross nebyl zrovna ukázkovým otcem. Takže mě to vlastně ani nepřekvapuje,“ napsal herec. Proč však postava Bena ze seriálu odešla, vysvětlit nedokázal.

„Od dvanácté epizody osmé řady se Ben v seriálu neukázal. Ve zbývajících dvaačtyřiceti epizodách je o něm zmínka jen šestkrát. Lidé možná chtějí věřit tomu, že Ross byl skvělým otcem. Pravda je však nejspíše taková, že byl naopak velmi neschopným otcem, který úplně zmizel ze synova života, zatímco před svými přáteli předstíral, že ho stále pravidelně vídá. Nejspíš mu syna odebrali ze střídavé péče,“ napsal ve svém příspěvku D.F. Lovett na redditu.

Cole Mitchell Sprouse a David Schwimmer v seriálu Přátelé

Role v seriálu Přátelé byla pro Colea Sprouse první hereckou zkušeností. V kultovním sitcomu se však v osmi letech objevil bez svého dvojčete Dylana. „Byli jsme moc drazí, oba si nás tehdy producenti nemohli dovolit zaplatit,“ vtipkoval v odpovědích fanouškům Sprouse. „Upřímně? Nebylo to potřeba. Najímali nás oba dva s bráchou jen v případech, kdy naše postava dostávala ve filmu nebo v seriálu hodně prostoru a natáčení jen s jedním z nás by bylo náročné,“ dodal herec.

Po Přátelích si Cole Sprouse zahrál například ve filmech Astronautova žena, Viděl jsem maminku líbat Santa Clause nebo seriálu Sladký život Zaca a Codyho. Momentálně je idolem dívek po celém světě díky roli Jugheada v seriálu Netflixu s názvem Riverdale.

25. října 2018