Romana Jákl Vítová fotila charitativní kalendář

Romana Jákl Vítová fotila charitativní kalendář | foto: Daniel Zahrádka

Romana Jákl Vítová je půl roku po porodu sexy jako nikdy dřív

  • 280
Bývalá rosnička Romana Jákl Vítová přivedla v květnu na svět svou druhou dceru Elisu. Poporodní kila shodila za pár týdnů, takže mohla nafotit sexy snímky pro charitativní kalendář.

"Už dva měsíce po narození dcery jsem byla na své váze a teď mám ještě méně. Nedržím žádné diety, obecně hodně jím. Ale mám dobré spalování. Důležitá je psychika, moc se nesledovat," říká bývalá rosnička.

Návrat před objektiv tak pro ni nebyl nijak náročný. "Ráda se zúčastním jakýchkoli smysluplných projektů, které pomůžou tam, kde je potřeba. S manželem pořádáme do roka několik charitativních akcí, které jsou většinou zaměřeny na dětské domovy a Jedličkův ústav," řekla Vítová, která kývla na nabídku kalendáře pro síť luxusních hotelů Morris. Výtěžek z prodeje půjde na konto  dětských domovů  v Mariánských Lázních a České Lípě.

Za fotoaparátem stál Daniel Zahrádka a spolupráci s ním si moderátorka nemůže vynachválit.

"Pokaždé, když fotím s Danem, mám jistotu, že to budou krásný fotky, ale na kalendář jsem se obzvlášť těšila. Tohle focení nebylo omezené žádným zadáním ani typem časopisu. Tady byl Dan sám za sebe a musím říct, že všechny fotky mají jedinečnou atmosféru."

Romana Jákl Vítová v charitativním kalendáři

Romana Jákl Vítová s fotografem Danielem Zahrádkou a vizážistkou Lucií Janků

Na úžasném vzhledu Romany má zásluhu i její vizážistka Lucie Janků. "Lucinka je jedním z nejlaskavějších lidí, které znám, a její velké srdce je vidět i na její práci. Kromě toho, že vás nádherně nalíčí, má i výjimečně uklidňující dotyk. Neustále jí říkám, že by za to měla dostávat pořádný příplatek," dodala bývalá rosnička.

Kalendář pokřtil v Mariánských lázních herec Lukáš Hejlík. Romana na křest přišla bez svého manžela Petra Jákla. "Manžel je pracovně v zahraničí, takže jsem přišla se svou nejlepší kamarádkou Lucií Janků," prozradila.