Eva Perkausová a Roman Šebrle

Eva Perkausová a Roman Šebrle | foto: FTV Prima

Šebrle na čas zmizí z obrazovek. Kvůli koronaviru bude v karanténě

  • 58
Po televizi Nova, která přerušila kvůli koronaviru natáčení Ulice, omezení zavedla i Prima. Moderátor Roman Šebrle (41) musí na pár dní zůstat v karanténě. Vrátil se totiž z biatlonových závodů z Itálie, kde se potvrdila nákaza koronavirem.

„Roman Šebrle návrat z Itálie oznámil svému zaměstnavateli, na jeho doporučení zkontaktoval hygienickou stanici a řídil se příslušnými pokyny. V zájmu ochrany zdraví a bezpečnosti našich zaměstnanců a spolupracovníků jsme se rozhodli přijmout odpovídající opatření, jedním z nich je i rozhodnutí, že se Roman Šebrle do odvolání nebude podílet na vysílání Velkých zpráv,“ uvedl za redakci zpravodajství Adam Halmoši.

Romana Šebrleho, jehož moderátorskou partnerkou je Eva Perkausová, dočasně vystřídá dvojice Karel Voříšek a Klára Doležalová. 

Televize Nova začátkem týdne potvrdila, že z preventivních důvodů kvůli koronaviru pozastavila natáčení seriálu Ulice. Jedna z hereček se totiž vrátila z Itálie. Podle Blesku jde o představitelku Báry Klímové, tedy herečku Elišku Hanušovou, dceru herce Miroslava Hanuše.

„Vzhledem k tomu, že na natáčení dlouhodobého seriálu se podílí velké množství lidí, přijali jsme preventivní opatření. Pokud se jakýkoli člen štábu či herec v posledních dvou týdnech pohyboval v rizikové oblasti, přestože nemá příznaky onemocnění koronavirem, jeho účast na natáčení posouváme o čtrnáct dnů,“ vysvětlila ředitelka sekce výroby Novy Monika Hasmanová.