Bývalý živoucí Ken Rodrigo Alves alias Roddy Alvesová (Marbella, 2. srpna 2020)

Bývalý živoucí Ken Rodrigo Alves alias Roddy Alvesová (Marbella, 2. srpna 2020) | foto: Profimedia.cz

Přeoperovaný živoucí Ken se pochlubil postavou v plavkách

  • 305
Brazilec Rodrigo Alves (36), který se proslavil coby živoucí Ken, podstoupil změnu pohlaví a dál pokračuje ve své zálibě – plastických operacích. Nyní už Roddy Alvesová si nechala upravit obličej, zvětšit poprsí a také pozadí. Teď se pochlubila fotkami v plavkách.

Roddy Alvesová, která si někdy říká i Jessica, prohlašuje, že je nyní nejšťastnější za celý svůj život. Nevadí jí, že má ještě pořád mužský hlas i pohlavní orgán. Je jen otázkou času, kdy se opět svěří do rukou plastických chirurgů. Plánované operace totiž musely být odloženy kvůli pandemii koronaviru.

Alvesová se ale před pár týdny vrátila z Brazílie do Velké Británie. V Jižní Americe podstoupila operaci pozadí, které chce mít jako zpěvačka Jennifer Lopezová a boky jako profesionální celebrita Kim Kardashianová. Zákrok vyšel v přepočtu na necelých 900 tisíc korun.

„Chci být smyslná žena s křivkami a teď taková jsem,“ říká Alvesová s tím, že s křivkami si poprvé v životě připadá sexy. Dodala, že jako muž si nevěřila a až nyní coby žena se cítí opravdu divoká a smyslná. 

„Můj život se hodně změnil. Nejsem stejná osoba jako loni. Moje mysl, tělo a duše jsou stoprocentně ženské,“ tvrdí Alvesová, která před dvěma lety ještě coby Rodrigo Alves na návštěvě Prahy podstoupila zkrášlovací zákrok a potkala se s českým živoucím Kenem Robertem Paulatem.

Alvesová podstoupila už desítky plastik. Své tělo bere jako umělecké dílo, na kterém neustále pracuje.

1. července 2020