Jwan Yosef a Ricky Martin na cenách Emmy (Los Angeles, 17. září 2018)

Jwan Yosef a Ricky Martin na cenách Emmy (Los Angeles, 17. září 2018) | foto: Reuters

Ricky Martin je trojnásobným tatínkem, s manželem se dočkali dcery

  • 499
Zpěvák Ricky Martin (47) se fanouškům pochlubil přírůstkem do rodiny. Po desetiletých dvojčatech synech se dočkal dcery. S manželem Jwanem Yosefem (35) dali holčičce jméno Lucia.

„S obrovskou radostí oznamujeme, že jsme se stali rodiči krásné a zdravé holčičky Lucie Martinové-Yosefové. Je to pro nás výjimečné období a nemůžeme se dočkat, co s tímto hvězdným miminkem prožijeme. Oba její krásní bratři, já i Jwan jsme se do Lucii zamilovali,“ oznámil Ricky Martin šťastnou novinu na sociálních sítích.

31.prosince 2018 v 23:31, příspěvek archivován: 01.ledna 2019 v 09:49

Zpěvák na Instagramu k příspěvku ve španělštině a angličtině přidal fotku ručiček své dcery. 

Ricky Martin v minulosti několikrát prohlásil, že po synech Matteovi a Valentinovi, které mu v roce 2008 porodila náhradní matka, by se rád stal otcem holčičky. 

„Zatím s tím začínám. Chci větší rodinu. Uvidíme, co se bude dít příští rok. Také zvažuji možnost, že bych si dítě adoptoval. Ale v některých zemích jako svobodný muž můžu mít potíže, nebo to není vůbec možné. Ale stojí to za zkoušku,“ řekl portorický rodák v roce 2015.

V březnu 2010 Martin ukončil léta spekulací ohledně své sexuální orientace. Na blogu se veřejně přihlásil k homosexualitě. „Hrdě prohlašuji, že jsem šťastný homosexuální muž,“ napsal zpěvák. Později tuto informaci potvrdil i jeho mluvčí. Zpěvák si v lednu 2018 vzal za muže malíře Jwana Yosefa, který se narodil v Sýrii, vyrůstal ve Švédsku a nyní žije v Londýně a USA.

Ricky Martin kariéru zahájil s chlapeckou kapelou Menudo, od níž se v devadesátých letech minulého století odtrhl a dal se na sólovou dráhu. První album v angličtině vydal v roce 1999 pod názvem Ricky Martin a byly na něm jeho dva největší hity Livin’ la Vida Loca a She’s All I Ever Had. Od té doby se stal idolem dospívajících dívek po celém světě.

29. srpna 2018