Richie Sambora s exmanželkou Heather Locklearovou

Richie Sambora s exmanželkou Heather Locklearovou | foto: Profimedia.cz

Vypadá líp než kdy dřív, říká o Locklearové exmanžel Sambora

  • 3
Žádná hořkost mezi bývalými manželi Heather Locklearovou a Richiem Samborou není. Naopak. Jejich vztah je sedm let po rozvodu čím dál lepší a Sambora pěje na svou exmanželku samou chválu. Po padesátce mu připadá stále přitažlivá.

"Vypadá líp než kdy dřív. Pořád je sexy," řekl časopisu People čtyřiapadesátiletý kytarista skupiny Bon Jovi Richie Sambora, který má s o dva roky mladší herečkou Locklearovou šestnáctiletou dceru Avu.

"Jsme teď lepší přátelé než dřív. Když spolu nevycházíte, ubližuje to dítěti. A to se dělo," prohlásil. Chvíli jim prý trvalo, než spolu dokázali normálně komunikovat a přejít své rozdílné názory kvůli dceři. Nakonec se to ale povedlo a nyní tráví společně Vánoce, Díkůvzdání a všechny narozeniny jako rodina.

Rocker, který nemá moc dobrou pověst vzhledem k problémům s alkoholem a drogami, své otcovské povinnosti nezanedbával.

"Když se narodila, chystal jsem zrovna sólové album, a když jste sám sobě šéfem, můžete si plánovat čas. Heather tehdy pracovala usilovně na Spin City, takže já byl ten, kdo v půlce noci vstával a přebaloval. Byl jsem táta," říká Sambora.

Richie Sambora, Heather Locklearová a jejich dcera Ava (říjen 2013)

Na svou dceru je nyní hrdý a v osobním životě je spokojenější než v pracovním, vzhledem k rozporům, které má se zpěvákem Jonem Bon Jovim.

Sambora s kapelou neodjel poslední turné. Spekulovalo se o tom, že to bylo kvůli závislosti, případně kvůli neshodám na honoráři. Důvodem je ale zřejmě osobní spor mezi zpěvákem a jeho dlouholetým kolegou, který se ovšem dosud nevyřešil.