Přijměte svůj věk, nebo jste zbabělci, říká herečka Renée Zellwegerová

  • 16
Renée Zellwegerová (54) se nechala slyšet ohledně svého názoru na kosmetické produkty, které by měly dodávat mladší vzhled. Herečka tvrdí, že takové výrobky svým spotřebitelům krásu rozhodně zaručit nedokážou.

Už před padesátkou Renée Zellwegerová některé své fanoušky šokovala, když prohlásila, že se na tento věk moc těší. „Je to jako úplně nový začátek, akorát bez všech nesmyslů okolo. V tuhle chvíli už můžete přestat naslouchat všem těm hlasům v hlavě, všem těm očekáváním a projekcím od ostatních lidí, a můžete být autentičtí sami k sobě,“ uvedla tehdy v jednom z rozhovorů.

Ve výsledku si nyní dle vlastních slov život po padesátce užívá mnohem víc, než když jí bylo kupříkladu dvacet let.

V roce 2014 proběhly bulvárními médii články o tom, že herečka má za sebou pravděpodobně několik plastických operací a zkrášlujících kosmetických zákroků, které ji změnily téměř k nepoznání.

Toto nařčení se Zellwegerová pokusila vyvrátit v roce 2016 v příspěvku pro Huffington Post, kdy tvrdila, že za extrémní změnou jejího vzhledu je pouze nízkosacharidová dieta v kombinaci s cvičením. Její tehdejší vyjádření však podle názorů veřejnosti i mnoha plastických chirurgů nebylo dostatečně přesvědčivé.

Nyní se oscarová herečka opírá do kosmetických produktů, které jsou propagovány v duchu myšlenky, že lidé by měli vypadat mladší, než ve skutečnosti jsou.

Oteklý Tom Cruise. Fanoušci spekulují o plastice obličeje i nemoci

„Takže podle těch reklam, když si koupíme jejich krémy, korektory a podobné blbosti, pak už konečně nemusíme vypadat na svůj věk? Takže když je mi čtyřiapadesát, vlastně tím říkáte, že už sama o sobě žádnou hodnotu nemám?“ rozčílila se Zellwegerová v rozhovoru pro Sunday Times.

„Touha vypadat jako někdo, kým nejste, to je úplně něco jiného, než být svým nejlepším já, svou nejkrásnější verzí,“ říká. „Abyste byli krásní a zářili, musíte přijmout ten věk za svůj. V opačném případě byste žili zbaběle, a to mi krásné vůbec nepřipadá,“ dodala.

VIDEO: O životě herečky Renée Zellwegerové: