Herečka Rebel Wilsonová v letech 2020 a 2015

Herečka Rebel Wilsonová v letech 2020 a 2015 | foto: koláž iDNES.cz

Blížím se vysněné hmotnosti, říká herečka, která zhubla 25 kilo tuku

  • 15
Rebel Wilsonová (40) míří ke své vysněné hmotnosti 75 kilogramů. Australská herečka a komička zhubla v posledních měsících s pomocí trenéra a výživového poradce již 25 kilo tuku.

„Děkuji všem za vzkazy, které mi posíláte a za veškerou vaši podporu během mého takzvaného Roku zdraví. Včera po večeři jsem se natahovala po pytlíku bonbónů, ale řekla jsem si raději ne a popadla jsem místo sladkostí lahev s vodou,“ pochlubila se Rebel Wilsonová fanouškům na Instagramu v jednom ze svých příspěvků.

Herečce se od března podařilo zhubnout s pomocí trenéra a výživového poradce 25 kilogramů tuku. Nově se svěřila s tím, že se už blíží své vysněné hmotnosti 75 kilogramů, zbývá jí zhubnout posledních osm kilogramů. „Doufám, že to zvládnu do konce tohoto roku,“ napsala Wilsonová. 

Osobní trenér Jono Castano řekl v rozhovoru pro Yahoo! Lifestyle, že herečka dokázala shodit kombinací pravidelného cvičení a změn v jídelníčku. „Pokud nebudete mít správně nastavený kalorický příjem, jen cvičením nezhubnete. To je zásadní chyba, kterou dělá spousta lidí,“ vysvětluje. 

„Všechno je to o vyváženosti. Takže si občas s klidem můžete dát třeba čokoládu, nebo drink s přáteli, pokud se přitom vejdete do svého nastaveného počtu kalorií na den, který potřebujete k hubnutí a zůstanete přitom v kalorickém deficitu,“ říká trenér. 

Podle zdroje magazínu People se Rebel Wilsonová již půl roku řídí pravidly takzvané Mayrovy metody staré sto let. Mottem filosofie doktora Mayra je vyčistit tělo i duši, začít se o ně starat a naučit se zdravým návykům.

Herečka jí třikrát denně, soustředí se hlavně na to, aby jídelníček obsahoval oproti dřívějšku více zeleniny a ryb, pije minimálně dva litry vody denně, jídlo jí malou lžičkou a nikdy nezapíjí. Pro čistá střeva pije také každé ráno teplou horkou vodu s projímavou epsomskou solí, jednou až dvakrát týdně vynechává večeři a denně se věnuje pohybu v podobě běhu, návštěv posilovny, jógy či plavání. 

Hottest day of the year x Hair & photo: @robertvetica Make-Up: @makeupmatthew Dress: @waynecooperclothing

16. srpna 2020 v 1:59, příspěvek archivován: 4. září 2020 v 10:22

„Začít se věnovat hlavně sama sobě bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsem mohla udělat. Mám teď díky cvičení a lepší stravě mnohem více energie a samozřejmě také mnohem větší sebevědomí. Užívám si nákupy nového oblečení a začala jsem se mnohem více věnovat i svému vzhledu a líčení,“ říká Wilsonová. 

V letošním roce šokovala svou velkou proměnou také kdysi korpulentní britská zpěvačka Adele. Díky krabičkové dietě se jí během posledních dvou let podařilo zhubnout přes 40 kilogramů. Také dcera muzikanta Ozzyho Osbourna Kelly se pochlubila váhovým úbytkem devětatřicet kilogramů.

29. července 2020