Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek

Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek | foto: Herminapress

Exmanželé Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se podruhé vzali

  • 16
Tenista Radek Štěpánek (39) a Nicole Vaidišová (29) jsou opět manželé. Podruhé si řekli ano v pátek 25. května 2018, osm let po první svatbě.

„Každý příběh lásky je krásný, ale ten náš je můj nejoblíbenější,“ napsal ke společné fotce na sociálních sítích Štěpánek, který měl modrý oblek a nevěsta tmavomodré šaty. 

Znovuobnovená láska Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové před časem mnoho lidí překvapila. Tenisový pár si řekl své ano v roce 2010, o tři roky později následoval rozvod. 

Štěpánek pak nějaký čas chodil s další tenistkou, wimbledonskou vítězkou Petrou Kvitovou. Nicole zase například s golfistou Danielem Suchanem. Dnes je vše jinak a manželé se těší na své první dítě.

„Jsem šťastný, že se s vámi mohu s Nicole podělit o radostnou zprávu. V létě se dočkáme přírůstku do rodiny!“ napsal na sociální síti Štěpánek.

Dvojnásobný vítěz Davisova poháru, který loni na podzim oznámil konec kariéry, a bývalá sedmá hráčka světa se už jednou k sobě pokoušeli vrátit, a to v únoru 2016. Povedlo se jim to ale až loni. V říjnu se spolu objevili na fotbalovém utkání Sparty, pak tenistka na Instagram dala snímek se Štěpánkem u ní doma na gauči.

17. července 2010