Simpsonovi a princ Harry a vévodkyně Meghan

Simpsonovi a princ Harry a vévodkyně Meghan | foto: Koláž iDNES.cz

Harry a Meghan u Simpsonů. Tvůrci jim nabízí, aby se sami nadabovali

  • 6
Tvůrci seriálu Simpsonovi mají práci pro britského prince Harryho (35) a jeho manželku Meghan (39). Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se objeví v jednom dílu seriálu. Producent Al Jean jim nabízí, že se můžou sami nadabovat, samozřejmě za honorář.

„Mluvili jsme o Harrym a Meghan. Slyšel jsem, že by ráda dabovala. Takže pokud si tohle přečtete, zavolejte nám!“ vzkázal britskému princi a jeho choti producent.

Princ Harry loni na londýnské premiéře filmu Lví král loboval u šéfa společnosti Disney Boba Igera, aby dal jeho manželce práci a dovolil jí dabovat animované postavy. Jako bývalá herečka s tím prý má bohaté zkušenosti. Iger tehdy princi slíbil, že o tom popřemýšlí.

Harry a Meghan oznámili 8. ledna, že mají v úmyslu vzdát se „role předních členů královské rodiny“ a chtějí pracovat a být finančně nezávislí. Původně plánovali žít střídavě v Británii a v Kanadě a chtěli některé své povinnosti dále vykonávat. Buckinghamský palác ale na konci ledna sdělil, že Harry a Meghan nebudou plnit žádné pracovní povinnosti plynoucí z příslušnosti ke královské rodině a nebudou placeni z veřejných prostředků. Princ později přiznal, že je z toho smutný. Jejich funkce v královské rodině skončí 31. března.

V seriálu Simpsonovi se už objevila spousta známých tváří jako Tom Hanks, Alec Baldwin, Kim Basingerová, Bette Middlerová, Lady Gaga a další. Celebrity se většinou samy nadabovaly.

Kromě vévody a vévodkyně ze Sussexu se má v Simpsonových objevit také švédská aktivistka Greta Thunbergová. „Bylo by skvělé, kdyby Greta mluvila samu sebe,“ svěřila magazínu Radio Times herečka Yeardley Smithová, která v původním znění namlouvá Lisu.


Britská královská rodina