Móda z plesu v Brně: Dechberoucí Puhajková i Jezerní královna Boudová

  • 44
Na letošní Ples jako Brno opět zamířily známé tváře, aby mohly předvést své nejlepší šaty na červeném koberci. Kdo z hostů zazářil a kdo přestřelil? Hvězdné i ty méně povedené outfity ohodnotil módní policista Jakub Eliáš.

Případ první: GABRIELA PARTYŠOVÁ

70 %

Gabriela Partyšová na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Zlatou róbu z dílny návrhářky Zuzany Lešák Černé oblékla moderátorka Gabriela Partyšová. Na látce se zjevně nešetřilo, i když by to neuškodilo. Sukně je nádherná, jen korzet působí nesymetricky a deformuje poprsí. Gabriela však patřila k dámám s nejhezčím make-upem večera. Šperky by také byly skvělou volbou, pokud by Gabriela nechala náhrdelník doma. To samé platí pro psaníčko. Je dobré nezapomínat, že méně je někdy opravdu více.

Případ druhý: Kateřina Mátlová

40 %

Kateřina Mátlová na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Kateřině Mátlové se letos stalo se to, čeho se děsí každá žena – tyto poněkud na ples netypické šaty si totiž vybrala i jiná návštěvnice. Róba by byla vhodná na premiéru, party či natáčení, ale na bál mi vhodná nepřijde. Asi je to spojení řetězů, velkých náušnic a účesu, ale celkový dojem z outfitu bych označil jako nevkusný. Postavu má ovšem Kate naprosto perfektní!

Případ třetí: TAŤÁNA KUCHAŘOVÁ

99 %

Taťána Kuchařová na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Nádherná róba s čistými liniemi, vlečkou a korzetem vyrazila dech všem přítomným. Taťána Kuchařová ví, kam se obrátit, a tentokrát zavítala do ateliéru Poner. Precizně odvedená práce na šatech, které zvýrazňují siluetu a jsou zároveň elegantní a nadčasové. Šperky Gismondi looku dodaly na exkluzivitě a honosnosti. Vizáž je naprosto perfektní! Peru se trochu s páskem, který podle mého názoru ubírá outfitu na eleganci.

Případ čtvrtý: NELA BOUDOVÁ

20 %

Nela Boudová na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Nela Boudová si zřejmě vzala za vzor Jezerní královnu nebo Vodněnu, každopádně mezi nejlépe oblečené dámy večera se jí zařadit nepodařilo. Outfit vypadá spíše jako průhledný župánek k bazénu. Spojení šperků a šatů je další level nevkusu. Vizáž mi na začátek večera přijde už dost „použitá“.

Případ pátý: INNA PUHAJKOVÁ

100 %

Inna Puhajková na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Jako princezna v korálově modré róbě od Sandry Mark vyrazila na ples i Inna Puhajková. Inna si nebyla do poslední chvíle jistá, zda si tyto vcelku jednoduché, ale zároveň jedinečné šaty vůbec vezme, ale je dobře, že tak nakonec udělala. Look je doplněný o šperky Halada v hodnotě 333 000 korun, což dotahuje celkový dojem k dokonalosti. Make-up je naprosto dechberoucí.

Případ šestý: JANA DOLEŽELOVÁ

40 %

Jana Doleželová na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Jana Doleželová má ojedinělý styl oblékání a ten se promítl i do outfitu tohoto večera. Šaty podobného střihu nesluší snad vůbec nikomu. Úzká sukně, volný horní díl šatů a bohužel zde ani volná záda nepomohly. Šperky bych nechal bez náhrdelníku a zvolil jinou kabelku, anebo spíš jiný outfit. Účes divoký, ale make-up krásný.

Případ sedmý: ANDREA KALIVODOVÁ

70 %

Andrea Tögel Kalivodová na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Operní diva Andrea Kalivodová zvolila na tento kouzelný večer luxusní róbu od Natali Ruden. Látka vypadá velice honosně, možná až moc, vrací nás do doby renesance. Zato střih šatů krásně zvýrazňuje postavu a korzetem je i kreativní. Šperky Korbička jsou skvělou volbou, jen bych prstýnky přehodil, aby vynikly. Účes v dominantním stylu Andree velice sluší, toto její druhé já se mi libí, jen tak dál!

Případ osmý: ALICE JANDOVÁ

70 %

Alice Jandová na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Šaty ke krku a s vysokým rozparkem z nádherné tmavě zelené látky na Ples jako Brno pro Alici Jandovou ušila značka Haynaliy. Manželka rockera Petra Jandy musí každopádně zapracovat na pózování, protože na živo vypadaly mnohem lépe. Velkou pozornost na sebe strhly i šperky ALO diamonds v hodnotě 1,5 milionu korun. Také bych se příště vyřádil v líčení, zvláště očí, výrazný look by se k šatům hodil více.

Případ devátý: NIKOL ŠVANTNEROVÁ

100 %

Nikol Švantnerová na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Nikol Švantnerovou nepřehlédnete na žádné akci a ani tentokrát to nebylo jinak. Na míru šité růžové kamínkové šaty s vlečkou a rukávy vytvořila nastávající maminka spolu s dílnou Poner a vypadala naprosto úžasně. Kreativní a krásné. A aby náhodou nezářila málo, celý outfit doplnila o šperky v hodnotě 1,5 milionu. Vizáž je jako vždy dokonalá.

Případ desátý: ZUZANA LEŠÁK ČERNÁ

100 %

Zuzana Lešák Černá na Plese jako Brno (Brno, 28. ledna 2023)

Nádherná róba z vlastní dílny s asymetrickými rukávy a krásnou barvou na sebe upoutala pozornost hlavně bohatou sukní. Jak se zkrátka říká, sednou návrhářce „jako zadek na hrnec“. Barevně, střihově i stylem. O poslední krok k dokonalosti se postaraly šperky Korbička.


Které z dam to nejvíce slušelo?

celkem hlasů: 2960
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 5. února 2023. Anketa je uzavřena.