Pavlína Pořízková v 53 letech pózovala v plavkovém magazínu nahoře bez

  • 32
Česká topmodelka Pavlína Pořízková (53) je jednou z hvězd nového plavkového magazínu Sports Illustarted. Poprvé se v něm objevila před 36 lety a ani dnes se za svou postavu rozhodně nemusí stydět.

„Když se mi ozvali, jako první mě napadlo, jak úžasný nápad je mít ženu mého věku mezi dalšími holkami v magazínu. Mě, coby nejstarší ‚dívku‘ ve stáji Sports Illustarted. A pak jsem si řekla sakra, to znamená, že budu muset být v bikinách se skupinou dvacítek. Bylo to vzrušující a znepokojující zároveň,“ cituje Pořízkovou magazín People.

„Přestože zastávám militantní názory ohledně toho, že starší ženy jsou stále sexy a krásné, ne vždy se tak cítím. Nepřidalo mi ani to, že se fotilo hned po  Vánocích, když jsem se měsíc cpala cukrovím a neměla čas cvičit,“ uvedla.

Dodala, že nabídku samozřejmě přijala, protože je to pro ni velká čest. Se smíchem řekla, že se ovšem spoléhala na dobrého fotografa, který najde lichotivé světlo a správný úhel.

Pořízková měla stejný typ „plavek“ jako před 30 lety. Tedy tanga a slaměný klobouk. S odhalováním nemá rodačka z Prostějova problém. Loni nafotila pro magazín kampaň In Her Own Words, kde pózoval nahá s nápisy na těle. Podle Pořízkové je focení v plavkách náročnější.

Pavlína Pořízková se poprvé v plavkové edici magazínu Sports Illustrated objevila v roce 1983. Bylo jí 17 let a stala se jeho nejmladší modelkou na obálce. Fotilo se na Jamajce. V té době už žila v Paříži.

30.ledna 2019 v 20:31, příspěvek archivován: 31.ledna 2019 v 11:43

Supermodel Paulina Porizkova is back in a for #SISwim 2019, and she's NEVER LOOKED BETTER! https://t.co/wuIVcAt17Y https://t.co/K2LmdaphoD

Supermodelka později hrála také ve filmech Anna, Její alibi a Arizona Dream, v televizním pořadu Když hvězdy tančí a působila jako porotce v reality show America’s Next Top Model, napsala i autobiografický román Léto modelky. Jejím manželem je Ric Ocasek, zpěvák rockové skupiny The Cars, s nímž má dva syny. Loni v květnu manželé oznámili, že se rozvádějí.

31. října 2014