Pavlína Lubojatzky v soutěži MasterChef (2020)

Pavlína Lubojatzky v soutěži MasterChef (2020) | foto: TV Nova

Hejtři mi radost nevezmou, říká Pavlína z MasterChefa o možné kyberšikaně

  • 380
Po vítězství Pavlíny Lubojatzky (25) z MasterChefa v bagetové výzvě se na sociálních sítích strhla lavina negativních příspěvků. Spoustě diváků vadí, že vyhrála „ufňukaná“ soutěžící, kromě vtípků na její adresu vyhlásili i bojkot vítězné bagety.

„Nevím, čeho všeho ještě pílí a dřinou v životě dosáhnu, ale spojit své jméno s Bageterie Boulevard je pro mě čest a nikdo mi tohle nikdy nevezme. Ani hejtři. Protože nakonec jsem to já, kdo dnes půjde do BB a objedná si svou bagetu!“ napsala po kritice Pavlína Lubojatzky na Instagramu.

Fanoušci MasterChefa, kterým se Lubojatzky nezamlouvá, na Facebooku vytvořili skupinu, v níž vyzývají k bojkotu vítězné bagety. Svými vtípky přispěl také Tomáš Břínek alias TMBK nebo největší internetový obchod s potravinami v Česku, který nabízí vítěznou bagetu bez kuřete & salsy.

Mezitím v Česku... #tmbk

7. května 2020 v 12:27, příspěvek archivován: 8. května 2020 v 8:27

Pavlína Lubojatzky se však dočkala i zastání. Kromě herečky Mariky Šoposké, jí vyjádřila podporu také instagramová hvězda A.N.D.U.L.A. Televize Nova, která show vysílá, mluví o možné kybešikaně, stejně jako youtubeři Lukefry nebo Shopaholic Nicol.

„Hele já chápu, že ta Pavlína není asi miss sympoška, ale uvědomujou si všichni co jí přejou smrt, že je to JENOM soutěž o vaření a ona nikoho nezabila, nepodvedla ani neutopila koťátka. Tohle už mi přijde fakt za hranou normálu. Kyberšikana jako hrom,“ napsala moderátorka Nikola Čechová.

No dobře, s těmi nejhezčími dny v životě to mám maličko popletené. Ale určitě byl tohle jeden z nich. Protože tohle si nekoupíš. Tohle si musíš totálně vydřít. A podobné věci se dějí jednou za život. Do BB chodíme s Martinem docela často. Já mám nejoblíbenější bagetu Chilli Pastrami a Martin Bruselskou. Když jsem vymýšlela během těch pár minut v MasterChefovi recept, věděla jsem, že se budu snažit bagetu odlehčit. Ale ne na úkor chuti. I proto jsme ji nakonec dali na vizuál ve světlém pečivu, protože prostě chutnalo o maličko líp. Nevím, čeho všeho ještě pílí a dřinou v životě dosáhnu, ale spojit své jméno s @bageterieboulevard je pro mě čest a nikdo mi tohle nikdy nevezme. Ani hejtři. Protože nakonec jsem to já, kdo dnes půjde do BB a objedná si svou bagetu! Chtěla bych poděkovat za všechny krásné zprávy, mám jich stovky v directu i po vyfiltrování těch nechutných, ale slibuju, že každému z vás odpovím.❤️ Moc si totiž vážím toho, že tady s námi jste a že mi to přejete. Věřím, že Vám bageta bude chutnat, a já budu doufat, že na sebe natrefíme v BB, protože my máme s Martinem oběd nebo večeři na dalších x týdnů jasnou!❤️ Všem bagetovým i nebagetovým nadšencům přeju krásný den
.
#bageterieboulevard #masterchefcz #rovnovazim

7. května 2020 v 8:09, příspěvek archivován: 7. května 2020 v 11:14

Považujete humbuk kolem Pavlíny z MasterChefa za kyberšikanu?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 sobota 31. října 2020. Anketa je uzavřena.

Ne
Ne 10769
Ano
Ano 5097