Gábina Partyšová a Josef Kokta

Gábina Partyšová a Josef Kokta | foto: Lenka HatašováiDNES.cz

Partyšová a Kokta se rozvedli, syn zůstává u matky

  • 10
Sedmileté manželství Gábiny Partyšové a Josefa Kokty v pondělí oficiálně skončilo. Okresní soud pro Prahu 1 vynesl rozsudek pouze za přítomnosti právních zástupců obou stran. Nyní už bývalí manželé se na všem předem domluvili.

"Je to za námi, jsem ráda, že jsme se předem na všem domluvili a nemusel se konat další humbuk," řekla iDNES.cz Gábina Partyšová s tím, že klíčové jednání proběhlo už v červnu, kdy se manželé dohodli, že syn Kristian zůstane v péči matky.

"Kristiánek je v mé výhradní péči, Pepa ho nicméně může vídat, kdykoliv bude chtít," dodala Partyšová, jež se po rozvodu stala majitelkou dvou domů, jednoho v Petříkově, který pořizovala ještě před svatbou, a také letního na Floridě.

"S Pepou komunikujeme hlavně ve věci malého. Každý si žijeme svůj život. Vzdala jsem se výčitek, protože vím, že nemají smysl. S Pepou jsem prožila hezké období, na které nezapomenu a přeju mu jen to dobré," dodala Gábina Partyšová.

Manželství známé moderátorky a podnikatele skončilo vinou nevěry. Josef Kokta prožil loni v létě milostný poměr s Ornellou Štikovou, kterou přivedl do jiného stavu. Syn Quentin, kterého nyní Štiková a Kokta vychovávají spolu, přišel na svět letos v březnu.

Partyšová v Karlových Varech promluvila o rozvodu a nové lásce

5. července 2013