Pamela je těhotná

Hlavní ženská hvězda amerického seriálu Pobřežní hlídka Pamela Andersonová oficiálně oznámila, že čeká dítě. Šťastným otcem je její snoubenec Kid Rock. Pamela má již dvě děti z předchozího manželství s členem kapely Motley Crue, rockovým zpěvákem Tommym Leem. Podle vlastních slov se sexbomba a star časopisu Playboy na mateřství neskutečně těší. Dítě by mělo přijít na svět v květnu příštího roku.
Prohlédněte si fotogalerii.
"Je to moje první dítě s Kidem. Byli jsem z radostného konstatování mého ošetřujícího lékaře nadšením doslova bez sebe. Ani jeden z nás tu úžasnou radost neumí popsat," nechala se slyšet Pam, která se s Kidem stýká od začátku letošního roku - nedávno oznámili zásnuby.

Jak Pam vzápětí potvrdila, hodlá za každých okolností podstoupit porod v domácím prostředí. "Vždycky jsem chtěla porodit své dítě doma. A tentokrát to konečně udělám," říká Pamela.

Potěšení, ale i rozechvění Pamely a Kida nad radostným očekáváním potvrdil i jistý blízký přítel herečky: "Pam a Kid jsou jejím těhotenstvím docela vystresovaní. Ona mu během dne nejméně třicetkrát telefonuje a například ho žádá, aby jí přivezl speciální okurkové sendviče. Podle Pam jsou její až neskutečné chutě na jídlo tou nejlepší známkou, že je vše v pořádku."

Očekávané dítě Pamely a Kida rozšíří už tak početnou rodinu. Bude sice jejich prvním společným potomkem, ale již čtvrtým v domácnosti. Pamela má z dřívější doby syny Dylana Jaggera (3) a Brandona (4) a Kid Rock, vlastním jménem Bob Ritchie, osmiletého syna.

Pamela Andersonová

Pamela Andersonová se synem Brandonem a Dylanem

Předávání cen amerických teenagerů "Teen Choice" - 12. srpna 2001 v amfiteátru Universal v Los Angeles

Předávání cen amerických teenagerů "Teen Choice" - 12. srpna 2001 v amfiteátru Universal v Los Angeles

Liz Hurleyová a Pamela Andersonová