Ozzy Osbourne a jeho manželka Sharon (Los Angeles, 20. ledna 2020)

Ozzy Osbourne a jeho manželka Sharon (Los Angeles, 20. ledna 2020) | foto: Profimedia.cz

Ozzy Osbourne chtěl zavraždit manželku. Cítil jsem jen mír a klid, říká

  • 22
Zpěvák Ozzy Osbourne (71) kývl na natáčení dokumentu, v němž odhaluje své největší slabosti a přešlapy. Hudebník, trpící Parkinsonovou nemocí, mimo jiné přiznal, že v roce 1989 málem zavraždil manželku Sharon. Prý kvůli drogám v danou chvíli cítil jen mír a klid.

Natáčení dokumentu se aktivně účastní také Sharon, která nešetří vulgarismy, takže zvukaři budou muset ve střižně každou chvíli používat pípání. Také ona zavzpomínala na Ozzyho excesy. „Několikrát jsme se poprali. Věděla jsem, že to přijde. Ale málem jsem se z toho strachy podělala,“ prohlásila Sharon Osbourne s tím, že její muž tehdy fetoval dnem i nocí.

Ozzy Osbourne pak poměrně klidně, jako by líčil duchovní zážitek, popsal okamžik, kdy zcela zbaven zdravých smyslů chtěl manželku zavraždit. „Nikdy v životě jsem se necítil klidnější. Byl to úplný poklid. Všechno bylo plné míru,“ vypráví dojatě.

„Neměla jsem ponětí, kdo to sedí naproti mně na gauči, nebyl to můj manžel… Řekl mi: Došli jsme k závěru, že musíš zemřít. Byl velmi klidný, neskutečně klidný a jen se na mě vrhl. Cítila jsem věci na stolku a pak jsem nahmatala nouzové tlačítko. Stiskla jsem ho. Další věc, kterou jsem vnímala, byli policisté, kteří přijeli,“ vzpomíná Sharon.

Ozzyho Osbourna ihned zatkli a odvezli do vazby. Manželka obvinění z pokusu o vraždu nakonec stáhla. Hudebník šel rovnou do léčebny a ona měla půl roku sama doma čas na přemýšlení.

„Dívala jsem se na své možnosti v životě. Uvažovala jsem o všem. Co bude nejlepší pro mé děti? Co bude nejlepší pro mě? Nesnesla jsem pomyšlení, že jsem bez něj,“ dodává Sharon Osbourne

S manželem nakonec zůstává dodneška. Mají spolu tři děti, které přiznaly vážné psychické problémy a dvě z nich byly od puberty také těžce závislé na drogách.

12. září 2017