Ornella se pohádala s matkou a odstěhovala se ke Koktovi

  • 106
Rodina Štikových je na kordy. Ornella Štiková se po narození syna Quentina nepohodla se svou matkou a rozhodla se odstěhovat. Josef Kokta má tak svou novou rodinku na krku. Syna Quentina nechají teď pokřtít.

"Jsme s mámou rozhádané. Naše názory se různí a cesty rozcházejí. Ona si neuvědomila, že jsem dospělá osoba, matka, a mám jiné názory na výchovu," vysvětlila Ornella Štiková důvod svého stěhování.

S mužem bydlí poprvé, ale zatím problém nenastal. Josef Kokta, který je stále ještě ženatý s moderátorkou Gábinou Partyšovou, je prý starostlivý otec a se synem jí pomáhá. "Pepa je hrozně aktivní, a když mi třeba bylo špatně a měla jsem zánět ledvin, tak přebaloval, koupal."

Kdo ale bude chlapce hlídat, až oba vyrazí do společnosti, zatím neví. Ornella už dávno nekojí a dva měsíce po porodu se objevila na večírku, kde se alkoholu rozhodně nevyhýbala. Dosud v těchto případech hlídala Quentina babička, které teď ovšem Ornella nemůže přijít na jméno.

"Mrzí mě to, protože jsme měly vždycky hezký, kamarádský vztah. Já jí říkala všechny své touhy, sny a problémy a teď se vůbec nebavíme. Jsem z ní zklamaná a nemám jí co říct," dodala.

Monika Štiková se původně chtěla také k jejich rozkolu vyjádřit, ale pak prohlásila, že je to pro ni příliš bolestné a nebude to komentovat.

Ornella Štiková s rodinou na svatbě Pavla Novotného.

Jejího vnuka Quentina teď čekají křtiny. Bude se jmenovat Quentin Eduard Kokta. "Oba dva jsme pokřtění, takže mi přijde automatické, že bude Quentin pokřtěný a asi to bude Eduard po mém dědečkovi," vysvětlila Ornella Štiková.

,