Orlando Bloom (26. května 2013)

Orlando Bloom (26. května 2013) | foto: Reuters

Britský herec Orlando Bloom naznačil, že by se opět rád stal otcem

  • 4
Herec Orlando Bloom (41) se ve druhém pokusu o vztah s Katy Perry (33) našel. Britská hvězda září, kudy chodí. A neméně šťastně vypadá i Orlandova americká partnerka. Hrdina filmu Piráti z Karibiku má zatím jediného potomka, sedmiletého syna Flynna s exmanželkou Mirandou Kerrovou (35).

Fanoušky na svém instagramovém účtu vyzval Brit k tomu, aby mu pokládali jakékoliv otázky. Na dotaz, zda by rád měl další děti, odpověděl: „Ano, miluji být tátou.“

Bloomova přítelkyně Katy Perry se nyní rozhoduje, zda se za slavným hercem přestěhovat z Kalifornie do Londýna, aby mu byla blíž. 

Oba mají domy v Los Angeles - Perry v Hollywoodu a Bloom v Malibu, ale nejvíce času společně poslední měsíce tráví právě v Anglii.

Bloom a Katy Perry se společně začali ukazovat v lednu 2016. Brzy poté vyvolali rozruch sérií společných snímků, na nichž se britský herec promenádoval zcela nahý.

S přítelkyní jsme mohli Blooma vidět v únoru tohoto roku i v Praze, kde natáčel fantasy seriál Carnival Row a Perry ho přijela navštívit.

14.dubna 2018 v 17:36, příspěvek archivován: 20.července 2018 v 11:50