OBRAZEM: Nejžádanější single jsou princ Harry a Pippa Middletonová

  • 61
Sedmadvacetiletý princ Harry je podle magazínu Hello! dobrá partie a také nejvíce žádaným svobodným mládencem. Je totiž playboy, bavič, voják, ale také třetí v pořadí v nástupnictví na britský trůn. Prvenství mezi ženami patří Pippě Middletonové, švagrové prince Williama.

Po svatbě prince Williama se stal nejžádanějším svobodným mládencem jeho bratr, princ Harry. Podle magazínu Hello! je mladší britský princ hezký, zábavný a po rozchodu s letní láskou Florence Brudenellovou opět k mání.

Harry má sice pověst bouřliváka a pařiče, ale věnuje se také charitě, letos se připojil k dobročinné expedici veteránů na severní pól, má vztah k dětem, je sportovec a mezi kolegy uznávaný voják. Za princem Harrym skončili nejvíce sexy muž světa pro rok 2011 Bradley Cooper i Leonardo DiCaprio.

Nejžádanější single muži podle Hello!

1. princ Harry
2. Bradley Cooper
3. Leonardo DiCaprio
4. Dominic Cooper
5. Gerard Butler

Mezi ženami se nejvýše umístila Pippa Middletonová, kterou proslavila svatba její sestry Kate s princem Williamem. Pippa coby družička předvedla v bílých šatech svoji postavu a zadeček, který vyvolal spoustu diskusí.

Nejžádanější single ženy podle Hello!

1. Pippa Middletonová
2. Cheryl Cole
3. Emma Watsonová
4. Cameron Diazová
5. Nicole Scherzingerová

Brunetka se letos po třech letech rozešla s makléřem Alexem Loudonem a je opět single. Do první pětky se dostaly také Emma Watsonová a Cameron Diazová.


Britská královská rodina