Jennifer Lopez na kole - Nautica Malibu Triathlon | foto: Profimedia.cz

OBRAZEM: Jennifer Lopez překonala sama sebe, triatlon ji nepoložil

  • 9
Jennifer Lopez se v neděli podrobila nejtěžší fyzické zkoušce v životě. Má za sebou slavný Nautica Malibu Triathlon, během kterého si zaběhala, projela se na kole a plavala. To vše zvládla za dvě hodiny, třiadvacet minut a osmadvacet sekund.

Do cíle, kde ji čekal manžel Marc Anthony, doběhla absolutně vyčerpaná, ale s úsměvem na tváři. Pár okamžitě směřoval do VIP zóny, kde seděl i herec Matthew McConaughey se svou přítelkyní Camilou Alvesovou a jejich právě narozeným synem Levim. McConaughey triatlon dokončil za 1 hodinu, 30 minut a 44.7 sekundy.

Jennifer Lopez a její běh

Hvězdu filmu Svatby podle Mary celou cestu doprovázel její trenér Gunnar Peterson, který sám nesoutěžil, ale byl připraven herečce okamžitě poskytnout pomoc.

Jennifer Lopezová na kole

Petersonovi vděčí za svoji fyzičku také například McConaughey. Nablízku byl téměř neustále také hereččin bodyguard, který odháněl zvědavé fanoušky.

Jennifer Lopez při plavání

Devětatřicetiletá Lopez trénovala na svůj vůbec první triatlon i s šéfredaktorkou magazínu Self Lucy Danzigerovou. Chtěla tak vydělat co nejvíce peněz Dětské nemocnici v Los Angeles. "Je to úžasný den. Cítím se opravdu skvěle a jsem moc ráda, že jsem závod dokončila. A taky, že jsem dokázala vylézt z vody. Ale ještě úžasnější je opravdu dobrý pocit z toho, že se nám podařilo vybrat 127 tisíc dolarů (přes dva miliony korun). Doufám, že tyto prostředky najdou dobré uplatnění," cituje zpěvačku agentura Korzo.

Jennifer Lopez a její manžel Marc Anthony

"Přeplazím se přes cílovou čáru, i kdyby mě to mělo zabít, i kdybych měla vypustit duši," tvrdila zpěvačka a herečka koncem září.


Hvězdný triatlon

Běh - 6 km

Jízda na kole - 30 km

Plavání - 1 km