Herci ze seriálu Beverly Hills 90210 v roce 2019: Gabrielle Carterisová, Tori...

Herci ze seriálu Beverly Hills 90210 v roce 2019: Gabrielle Carterisová, Tori Spellingová, Brian Austin Green, Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garthová, Ian Ziering (7. srpna 2019) | foto: Profimedia.cz

Obnovený seriál Beverly Hills 90210 končí po první sérii

  • 61
Seriál Beverly Hills 90210 ve své době patřil k nejsledovanějším pořadům. A tak se televize Fox pokusila představitele Brandona, Donny, Brendy a dalších vrátit zpět na obrazovky. Ačkoli první díl měl obrovskou sledovanost, fanoušky scénář i herecké výkony zklamaly. Produkce nyní oznámila, že žádnou další řadu natáčet nebude.

Fotogalerie

„Jsme tak hrdí, že jsme se mohli opět všichni potkat ve výjimečné letní události jednoho z nejslavnějších seriálů a obsazení naší televize s fanoušky 90210 napříč celou zemí,“ uvedl mluvčí televize Fox s tím, že seriál už dále natáčet nebudou.

„Děkujeme Brianovi [Austin Green], Gabrielle [Carterisová], Ianovi [Ziering], Jasonovi [Priestley], Jennie [Garthová], Shannen [Doherty] a Tori [Spellingová], kteří spolu s celým týmem a všemi v televizních studiích Fox a CBS vložili celé své srdce i duši do tohoto nostalgického oživení,“ dodal. 

Podle magazínu Hollywood Reporter je to velký osobní nezdar pro Jennie Garthovou a Tori Spellingovou, které se podílely na vzniku scénáře a byly rovněž výkonné producentky.

„Máme spousty příběhů, které bychom chtěli vyprávět, takže by to mohlo fungovat sezonu za sezonou mnoho let,“ věřila Spellingová ještě před pár měsíci.