Nicole Kidmanová - Zlatý kompas

Nicole Kidmanová ve filmu Zlatý kompas (2007) | foto: Warner Bros

Nicole Kidmanovou přeplácejí nejvíce, ukázala anketa

  • 7
Nicole Kidmanová patří mezi nejdražší herecké hvězdy. Proto je také podle magazínu Forbes v současnosti nejpřeplácenější herečkou a porazila v tomto ohledu dokonce Jennifer Garnerovou či svého exmanžela Toma Cruise.

Forbes každoročně sestavuje seznam těch herců, kterým byly vyplaceny horentní sumy za role ve filmech, které pak neměly příliš velký divácký úspěch a v kinech vydělaly málo.

Kidmanová se umístila letos na vrcholu žebříčku kvůli svým posledním filmům. Za každý dolar, který jí tvůrci vyplatili v honorářích, vydělala totiž jen a pouze jediný dolar zpět. Loni přitom ještě na každý dolar jejího honoráře připadalo osm dolarů zisku.

"Přestože získala Oscara za roli v Hodinách, stala se Kidmanová nejpřeplácenější celebritou v Hollywoodu,“ uvedl Forbes k žebříčku.

Exmanžel Kidmanové Tom Cruise ale na tom není také zrovna nejlépe. Jeho honoráře patří mezi nejvyšší, náklady na jeho filmy nejsou nijak malé, ale výdělky nijak valné. Na každý dolar Cruisova honoráře připadají čtyři dolary zisku.


Jak se plýtvá v Hollywoodu

Nejpřeplácenější herci podle magazínu Forbes

  1. Nicole Kidmanová
  2. Jennifer Garnerová
  3. Tom Cruise
  4. Cameron Diazová
  5. Jennifer Lopezová
  6. Jim Carrey
  7. Nicolas Cage
  8. Drew Barrymorová
  9. Will Ferrell
  10. Cate Blanchettová