Nick Cannon, Alyssa Scottová a jejich syn Zen (2021)

Nick Cannon, Alyssa Scottová a jejich syn Zen (2021) | foto: Twitter @NickCannon

Můj pětiměsíční syn zemřel, měl hydrocephalus, svěřil se zpěvák

  • 9
Nick Cannon se svěřil se zdrcující zprávou. Jeho teprve pětiměsíční syn Zen o víkendu zemřel. Bývalý manžel Mariah Carey byl s chlapečkem do poslední chvíle jeho krátkého života. Jednačtyřicetiletý zpěvák a herec má šest dětí se třemi ženami.

„O víkendu jsem ztratil svého nejmladšího syna. Když mu byly dva měsíce, všimli jsme si, že se mu zvětšuje a rozšiřuje hlava. Také stále kašlal a měl potíže s dýcháním,“ popsal herec a zpěvák ve svém pořadu The Nick Cannon Show.

„Lékaři Zenovi poté diagnostikovali hydrocephalus. Při tom se v dutinách mozku abnormálně hromadí mozkomíšní mok,“ vysvětluje jedenačtyřicetiletý Nick Cannon s tím, že syn musel podstoupit operaci.

„Od té chvíle se ale vše jen rychle zhoršovalo. O víkendu jsem vzal partnerku se synem na pláž k oceánu, kde jsme s ním strávili poslední chvíle jeho života,“ říká.

Nick Cannon má dalších šest dětí se třemi různými ženami. Syn Zen byl jeho sedmým potomkem, narodil se v červnu zpěvákově současné partnerce, modelce Alysse Scottové. S exmanželkou, zpěvačkou Mariah Carey má Cannon desetiletá dvojčata Monroe a Moroccana.

Zpěvák se v minulosti vyjádřil, že neuznává monogamii. Otevřené vztahy podle něj fungují lépe. „Západní společnost vidí monogamii a volbu jednoho partnera jako jedinou možnou a správnou formu vztahů. Tak to rozhodně nevnímám,“ řekl. 

„Nechci nikoho vlastnit jako majetek, tuhle mentalitu nikdy nepochopím. Každý člověk by měl být svobodný ve svých rozhodnutích. A všechny ženy, které se mnou jdou do vztahu o tom vědí,“ vysvětlil Cannon v pořadu Breakfast Club Power 105.1 FM.

Hydrocephalus

Hydrocephalus (také označovaný vodnatelnost mozku nebo vodnatelnost hlavy) je patologický stav, při němž dochází k abnormálnímu hromadění mozkomíšního moku v komorách nebo dutinách mozku. To může způsobit nitrolební hypertenzi a postupné rozšiřování hlavy, křeče a mentální postižení. Hydrocefalus může také způsobit smrt. Někdy se jedná o vrozenou vadu, jindy se mok začne ukládat až později u jinak zdravého pacienta. Zdroj: Wikipedia

25. září 2015