Herečka Nia Vardalosová s manželem Ianem Gomezem

Herečka Nia Vardalosová s manželem Ianem Gomezem | foto: Profimedia.cz

Hvězda filmu Moje tlustá řecká svatba se po 25 letech rozvádí

  • 3
Herečka Nia Vardalosová (55) se rozhodla žít bez svého manžela Iana Gomeze a požádala o rozvod. Přestože v manželství strávili pětadvacet let a v roce 2008 společně adoptovali dceru Ilarii (12), Nia uvedla jako důvod rozvodu neslučitelné rozdíly v povahách obou partnerů.

„Respektujeme se navzájem, ale už delší čas společně nežijeme. Náš vztah se přeměnil v přátelství a rozhodnutí ukončit manželství přišlo od obou stran. Doufáme, že novináři budou respektovat soukromí rodiny a nebudou se snažit hledat v našem příběhu za každou cenu něco, co tam není,“ sdělila Nia Vardalosová v prohlášení pro magazín People a uvedla, že s manželem již žijí odděleně od 29. června 2017.

Svatba páru proběhla v září roku 1995 a byla jí inspirována i slavná romantická komedie Moje tlustá řecká svatba, kde se oba partneři objevili.

Nia Vardalosová zažádala o opatrovnictví dcery Ilarie Vardalosové Gomezové, kterou se s manželem rozhodli adoptovat po nekonečných devíti letech a třinácti nepovedených pokusech o umělé otěhotnění i mnoha potratech.

„Jsem moc vděčná za naši dceru a neumím si život bez ní vůbec představit. Hrozně jsem se tehdy styděla za to, že nemohu mít vlastní dítě“, řekla kdysi Nia s vysvětlením, že její snaha o početí byla důvodem čtrnáctiletého čekání fanoušků na pokračování filmu Moje tlustá řecká svatba. „V druhém díle se hodně řeší vztah mezi matkou a dcerou a já jsem zkrátka nevěděla, jak bych zahrála všechny ty emoce, které neznám. Nešlo to.“

12. února 2016