Těhotná Tori Spellingová (19. srpna 2012)

Těhotná Tori Spellingová (19. srpna 2012) | foto: Profimedia.cz

Každá těhotná žena je krásná, říká nenalíčená Spellingová s bříškem

  • 128
Devětatřicetiletá Tori Spellingová čeká v brzké době přírůstek do rodiny. Herečka je na své čtvrté těhotenství patřičně hrdá. Podle Spellingové totiž požehnaný stav dělá každou ženu krásnou. Možná i proto herečka pár dní před porodem zapomíná na make-up.

Spellingová si nedávno vyšla na nákupy a paparazzi ji vyfotili nenalíčenou. Nastávající maminka si ale z toho nic nedělá a stejně jako loni před porodem své dcery Hattie si těhotenství užívá a podobné věci neřeší.

Jistou dávku exhibicionismu ale v sobě nezapře a ráda předvádí své rostoucí břicho. Poté, co se ukázala v bikinách, sklidila za to kritiku.

"Musím říct, že jsem super hrdá na své břicho. Proč bych měla být v rozpacích a zakrývat něco, co je největším darem, jaký může žena zažít? Těhotná žena jakéhokoliv tvaru nebo velikosti je krásná," napsala herečka na své stránce ediTORIal.

Herečka si stejně jako při posledním těhotenství nenechala prozradit pohlaví dítěte. Opět si však s pětačtyřicetiletým manželem Deanem McDermottem myslí, že to bude kluk. Posledně jim ale tip nevyšel. Přesto mají zatím připraveno jen jméno pro chlapečka a žádné pro holčičku.

Pár se vzal v květnu 2006 a má tři děti - pětiletého Liama, čtyřletou Stellu a desetiměsíční Hattie.