U ženy hledám smysl pro humor, říká nezadaný Muž roku 2013 Beránek

  • 11
Nejkrásnější muž Česka je stále volný. A šanci mají ženy se smyslem pro humor, jak prozradil v rozhovoru se čtenáři iDNES.cz. Kromě toho si na ženách nevíc všímá očí a úsměvu.

Čtenáři s novým Mužem roku probírali i sexuální orientaci všech účastníků mužské soutěže krásy. Podle Beránka nikdo ze soutěžících nebyl homosexuál.

"Myslím, že žádný z finalistu není gay a s gay komunitou nemám žádný problem. V modelingu se jich objevuje spoustu a po pracovní stránce mám jen dobré zkušenosti," řekl Beránek. Pochybovačům ještě znovu zdůraznil: "Jsem pouze na ženy."

Odpovědi Muže roku 2013 Antonína Beránka najdete ZDE

Nepovažuje se ani za metrosexuála, i když velmi dbá na svůj vzhled. Do posilovny chodí pětkrát týdně, základem jeho vypracované postavy je ale především zdravá strava.

S posilováním chce ještě přidat kvůli nadcházející soutěži Mister Inernational v Jakartě, kde bude reprezentovat Českou republiku.

"Konkurence tam bude obrovská, ale šanci urcitě mám. Ted na sobě chci velmi pracovat a umístit se co nejlépe," říká Beránek.

Kromě posilování bude ještě pilovat angličtinu, i když od čtenářů dostal za svou jazykovou vybavenost pochvalu.

Beránek studuje vyšší odbornou školu obor podnikatelská činnost. 
Je prý pohodář a ideální rande je pro něj takové, kde není ani minuta ticha. Ideál krásy nehledá.

"Žádný ideál ženské krásy neexistuje. Každá je přece něčím krásná a výjimečná. Stačí jen ukázat své přednosti, být sebevědomá a věřit si," říká Beránek.