Jan Hájek na jedné z mála přehlídek

Jan Hájek na jedné z mála přehlídek | foto: F&F

Muž roku 2010 Hájek se ztratil z přehlídkových mol, věnuje se podnikání

  • 7
Vítězství v soutěži Muž roku bylo pro Jana Hájka branou do světa modelingu. On si ho však jako profesi nezvolil a z nabídek na přehlídky si vybírá jen ty nejlákavější. Jeho hlavním oborem je dotační management v oblasti evropských grantů a dotací. Z očí českého publika se ztratil i proto, že žije hlavně na Slovensku.

"Za poslední rok se toho u mě změnilo poměrně dost, hlavně v rámci profesního života. S přítelkyní Dominikou pracujeme momentálně oba dva v Bratislavě a jsme velmi spokojení," upřesnil Hájek, který se v Praze zastavil jen na pár dní právě kvůli přehlídce.

Jan Hájek dává před módními přehlídkami pednost focení.

Tuto nabídku nemohl odmítnout, protože byl jedním z mála modelů, které Britové u nás oslovili.

"Přivezli si většinu modelů a modelek přímo z Anglie, čímž se kvalita samotné přehlídky ještě zvýšila a po několikadenních nácvicích musím přiznat, že všichni modelové jsou opravdoví profesionálové a velmi dobře se s nimi spolupracovalo," řekl Muž roku.

Po přehlídce se ale vrátil zpět na Slovensko ke své přítelkyni, která je dle jeho slov ve všech směrech ideální partnerkou.

"Jsme spolu už třináct měsíců a téměř rok bydlíme společně. Tím největším současným plánem je stěhování do většího bytu," prozradil Hájek, který se ale modelingu úplně nevzdává. V červnu ho čeká focení v Tunisu a Číně.