Monika Absolonová s partnerem Vratislavem Jandou

Monika Absolonová s partnerem Vratislavem Jandou | foto: Lenka Hatašová, iDNES.cz

Absolonová zazpívala na Housce, teď se chystá do Londýna

  • 36
Zpěvačka Monika Absolonová má za sebou jeden z mála koncertů tohoto léta. Stala se na něm i kmotrou výstavy aktů. Teď ji čeká s přítelem výlet do Londýna, kde chce podpořit naše olympioniky. Mnoho jich už totiž zná osobně.

"Naordinovala jsem si prázdninový klid, takže kromě dovolené u moře se moc zpívat v létě nechystám," říká zpěvačka. Pár výjimek ale přeci jen udělala. O víkendu vystoupila na hradě Houska po boku dalších českých i slovenských kolegů v rámci akce Noc s hvězdami, která má v kraji dlouholetou tradici.

Kromě vystoupení i se svým tanečním ansámblem byla vedle Petry Janů, Martina Franceho, který celou akci produkuje, a dalších účinkujících kmotrou výstavy aktů šansoniérky Renaty Drössler, se kterou se zná ještě z dob, kdy spolu hrály v muzikálu Dracula.

Kmotry výstavy aktů Renaty Drössler a Lenky Hatašové byla Petra Janů, Martin France i Monika Absolonová.

"Fotky jsou nádherné, a musím uznat, že Renata ve svých téměř padesáti letech vypadá skvěle. Název celého projektu, který se jmenuje Znovuzrozená, prostě hovoří za vše," radovala se ze setkání Absolonová. Sama se prý ale akty zatím nafotit nechystá.

Chystá se ale do Londýna za našimi atlety, které zná osobně hlavně díky předávání cen Atlet roku, které každoročně moderuje.

"Mezi našimi atlety mám spoustu přátel. Tyčkařku Jiřinu Ptáčníkovou jsem před výkonem povzbuzovala esemeskami až do Londýna, a věřím, že dnešní finále dopadne zlatě," drží palce zpěvačka.

"Určitě se potkáme s Bárou Špotákovou a s dalšími. Fandím všem a mají můj velký obdiv. Ten tlak ve smyslu velkých očekávání, kterému jsou vystaveni, musí být moc náročný," říká novopečená držitelka Thálie za hlavní roli v muzikálu Funny Girl.

,