Kristina Kloubková a Václav Kuneš (28. ledna 2018)

Kristina Kloubková a Václav Kuneš (28. ledna 2018) | foto: Herminapress

Kloubková ukázala svého partnera. Tanečníka Kuneše zná od studií

  • 2
Moderátorka Kristina Kloubková (41) na festivalu ledových soch představila nového přítele Václava Kuneše (42). Se svou známostí se už párkrát na veřejnosti ukázala, teprve až teď jejich vztah přestala skrývat.

Do svátku všech zamilovaných zbývají ještě více než dva týdny, moderátorka Kristina Kloubková však už teď vyrazila na romantickou procházku se svým novým přítelem, s nímž se vodila za ruku mezi skvosty z ledu.

„Jsem tady s novým přítelem. Je to Václav Kuneš, vynikající choreograf a tanečník. Potkali jsme se tak nějak  správně a je to hezké,“ zářila štěstím moderátorka, která svou novou lásku zná již od studií.

Kloubková festival ledových soch navštívila už podruhé. Zatímco loni ji doprovázela dcera Jasmína (5), letos chyběla. Nebylo to ale kvůli tomu, že se moderátorka na akci vydala s přítelem.

„Jasmínka je teď s tatínkem, jinak by šla také. Dneska jdu ještě do práce,“ prozradila Kloubková, která si prohlídku jen ve dvou moc užila.

Vystudovanou tanečnici v brzké době čeká nejen seznámení dcery s přítelem, ale nejspíš i první společná dovolená. 

„Zimní dovolenou neplánuju, protože neumím lyžovat ani bruslit, měli jsme to na škole zakázané. Na lyžích jsem jinak stála už dvakrát a něco jsem sjela, jenže nejsem zdatný lyžař a mám strach. Pojedeme někam až v létě,“ prozradila.