Demián Bichir a jeho manželka Stephanie Sherková (Los Angeles, 7. prosince 2015)

Demián Bichir a jeho manželka Stephanie Sherková (Los Angeles, 7. prosince 2015) | foto: AP

Hvězda seriálu Tráva potvrdila úmrtí manželky. Modelka spáchala sebevraždu

  • 3
Mexický herec Demián Bichir (55) na sociálních sítích informoval o úmrtí své manželky, kanadské modelky Stefanie Sherkové (†43). „Děkujeme všem za modlitby a žádáme o respektování soukromí celé rodiny,“ napsal. Podle policie Sherková spáchala sebevraždu, utonula v bazénu.

„Drazí přátelé, s hlubokou bolestí v srdcích naše rodiny oznamují, že nás 20. dubna 2019 navždy opustila naše nejdražší Stefanie Sherková. Má milovaná a milující manželka. Odešla v pokoji,“ napsal herec v příspěvku na Instagramu.

„Nyní prožíváme nejsmutnější období našich životů. Bude dlouho trvat, než tuto bolest překonáme. Stefanie navždy zůstává v našich srdcích. Děkujeme všem za jejich modlitby a žádáme nyní o respektování soukromí celé rodiny,“ dodal Bichir.

Příspěvek okomentovaly například herečky Diane Krugerová a Arielle Kebbelová, či herec Richard E. Grant. „Demiáne, je mi to opravdu moc líto. Nic jsem netušila. Posílám v tomto těžkém čase spoustu lásky,“ napsala Krugerová.

Stefanie Sherková a Demián Bichir společně žili v bezdětném manželství od roku 2011. Z předešlého vztahu má herec osmiletou dceru Galu.

Sherková si zahrála mimo jiné například v režisérském debutu svého manžela Bichira s názvem Refugio (2016), kde se objevila po boku herečky Evy Longorie.

Demián Bichir byl za svou roli ve filmu Za lepší život z roku 2011 nominován na Oscara v kategorii nejlepší herecký výkon v hlavní roli. V letech 2013 až 2014 hrál hlavní roli vyšetřovatele Marca Ruize v seriálu The Bridge. V roce 2015 si zahrál ve filmu Quentina Tarantina Osm hrozných. 

24.dubna 2019 v 07:06, příspěvek archivován: 25.dubna 2019 v 13:27