Móda z Varů: Luxus i lacinost. Sexy Ramba a Plodková. Třeštíková přestřelila

  • 163
Na červeném koberci zazářily v den slavnostního zahájení 56. ročníku karlovarského filmového festivalu v luxusních róbách Jana Plodková, Hana Vagnerová, Marika Šoposká, či Jitka Schneiderová. Hlasujte v anketě, která z dam podle vás vypadala nejlépe. Outfity celebrit ohodnotil stylista Jakub Eliáš.

Případ první: ANDREA BARTOŠKOVÁ

90 %
Andrea Bartošková a Jiří Bartoška na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

První dáma karlovarského festivalu Andrea Bartošková má zjevně svůj styl a dobře ví, co jí nejlépe sluší. Tak je tomu i letos. Krásné tylové šaty s detaily žluté krajky jsou ve stylu Dolce a Gabbana. Nádherný střih, řasení i vrstvení sukně je ukázkou krásné návrhářské práce. Jediné, co mi zde trochu vadí, jsou zlaté podpatky. Ty se k tak romantickému outfitu příliš nehodí.

Případ druhý: MARIKA ŠOPOSKÁ

100 %

Marika Šoposká na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Nádherné, na míru dělané šaty české značky Chatty oblékla na tuto slavnostní událost Marika Šoposká. Detail otevřených zad a štíhlá silueta šatů je velice sexy. Také nádherný účes ve stylu „wet look“ (mokrý vzhled) se perfektně hodí k tomuto modelu. Velmi povedený je i výběr šperků a kabelky. Herečka vypadá zkrátka naprosto úchvatně.

Případ třetí: PETRA NESVAČILOVÁ

70 %
Petra Nesvačilová na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Módní návrhářka Tatiana Kovaříková vytvořila pro Petru Nesvačilovou krásné žluté šaty s mašlí na krku. Rovný střih sice moc sexy není, ale odhalené ruce to kompenzují. Herečka, která je podle informací bulváru těhotná, vypadala, že se v šatech cítila moc hezky a to je důležité. Jako doplněk zvolila krásné psaníčko. Rozjasňující jsou také nádherné šperky Alo Diamonds v hodnotě 2,5 milionu korun. Co se týká celkové vizáže, zvolil bych k tomuto modelu raději stažené, než rozevláté vlasy.

Případ čtvrtý: HANA VAGNEROVÁ

90 %
Hana Vagnerová na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Hana Vagnerová ví, co jí sluší. Kromě krásného úsměvu to jsou i tyto božské šaty značky Elie Saab a šperky Messika Paris. Vlečka ze vzdušného materiálu, která splývá z ramen, je efektním a zajímavým prvkem. Model je herečce trochu velký v oblasti prsou, což šlo lehce vyřešit nalepovací podprsenkou, ale to je opravdu jen malý detail. Líbí se mi i kabelka v podobě mini kufříku. Kreativní a šik. Make-up a účes jsou jako vždy perfektní.

Případ pátý: ALENA MIHULOVÁ

70 %
Alena Mihulová na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

U těchto šatů, které si vybrala pro slavnostní večer herečka Alena Mihulová jsem lehce na vážkách. Líbí se mi jejich střih, krásná sněhově bílá barva, rozparek i rukáv. Ale šněrování u krku mi přijde už moc. Bylo by hezčí nechat dekolt zajímavě vykrojený do strany bez šněrování. Hodinky k večerní róbě jsou hodně velkým prohřeškem a přešlapem. Ostatní krásné a elegantní doplňky jsou však zvolené naprosto správně.

Případ šestý: TEREZA RAMBA

75 %
Tereza Ramba na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Vcelku jednoduché ale zároveň sexy šaty kimonového střihu značky Aname vynesla Tereza Ramba. Nádherný lesklý materiál a široké rukávy určitě nebyly tím jediným, co na herečce přítomné zaujalo, když se podíváme na její hluboký výstřih. Uzel v pase mi bohužel připadá trochu humpolácký. Je to hezké, ale pro tuto příležitost trochu obyčejné.

Případ sedmý: JANA PLODKOVÁ

100 %
Jana Plodková na filmovém festivale (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Letos se dámám róby vesměs opravdu povedly. Tak je tomu i v případě okouzlující Jany Plodkové. Stříbrné šaty s asymetrickým korzetem od návrhářky Zuzany Kubíčkové na Janě zářily spolu s luxusními šperky značky Cartier. Vizáž z Elle Beauty Lounge podtrhla hereččinu jemnou krásu a dotáhla vše k dokonalosti. Radost pohledět!

Případ osmý: JITKA SCHNEIDEROVÁ

90 %
Jitka Schneiderová na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Toto je zaručeně jeden z nejodvážnějších outfitů večera. Nádherný řasený top s vlečkou od návrhářky Ivany Mentlové dokonale navazuje na široké kalhoty. Jen je zde otázka, zda to na slavnostní zahajovací večer není trochu málo. Když se ale podíváme na nádherné šperky značky Bvlgari v podobě hadů, tak je jasné, že je vše přesně tak, jak má být. Herečka Jitka Schneiderová byla opět nádherná a ikonická. Vizáž je bez chybičky.

Případ devátý: JIŘINA BOHDALOVÁ

50 %
Jiřina Bohdalová na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Paní Jiřina Bohdalová vypadá na svůj věk úžasně. Je svěží a energická a to samé by se dalo říci i o fialovém modelu, který herečka zvolila na červený koberec do Varů. Škoda, že hezké šaty zakryla „kabátovým“ přehozem. Někdy je méně opravdu více.

Případ desátý: ANNA FIALOVÁ

60 %
Anna Fialová na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Bílé barvy už bylo dost a tak zvolila herečka Anna Fialová šaty z tylu a tmavé látky. Model je jistě zajímavý, jen už jsem něco podobného viděl všude tolikrát, že už mi toto provedení připadá trochu obyčejné. Zajímavé je zajisté vázání u krku. Puntíkatý tyl však navozuje lehce dojem, že má Anna neštovice. Krásný je účes i make-up, zvolil bych jen jinou barvu rtěnky.

Případ jedenáctý: JENOVÉFA BOKOVÁ

95 %
Jenovéfa Boková na filmovém festivalu (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Sametové, smaragdově zelené šaty od návrhářky Anny Rekua oblékla na slavnostní zahájení Jenovéfa Boková. Šněrování na zádech doplněné o šperk je v kombinaci s vykrojenými zády velmi kreativní a sexy. Zajímavé jsou i blyštivé detaily na rukávech, stejně jako šperky značky Gismondi. Herečka má také opravdu nádherný make-up.

Případ dvanáctý: KRISTINA DUFKOVÁ

30 %
Kristina Dufková a Jiří Macháček na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

Toto je ovšem případ zcela opačný. Nevhodná je už krátká délka šatů režisérky Kristiny Dufkové, které se stylem hodí spíše na moravské hody, než na slavnostní zahájení prestižního filmového festivalu. Prapodivné volány na dekoltu jsou rušivým elementem spolu se schválně „nezačištěnými“ konci látky. Hezký je na tomto modelu šatů materiál a vázání v pase. Psaníčko bych určitě vyměnil, toto vypadá spíše jako kosmetická taštička.

Případ třináctý: LILIA KHOUSNOUTDINOVA

15 %
Lilia Khousnoutdinova a Karel Janeček na MFF KV (Karlovy Vary, 1. července 2022)

U tohoto modelu mám pocit, že jsme se vrátili zpět do výprodeje šatů z maturitních plesů roku 1980. Střih šatů v podobě kukly housenky je předpotopní a přidává postavě zbytečně na objemu. Krajka s nesedícími rukávy je zde asi to největší zlo. Vypadá, jak kdyby ji někdo do dekoltu přilepil krátce předtím, než se šlo fotit. Šperky jsou krásné, zvolený náhrdelník se však nehodí ke krajkou už tak přezdobené horní části šatů. A účes se zde, na slavnostním zahájení filmového festivalu, patrně neřešil vůbec.

Případ čtrnáctý: DENISA DVOŘÁKOVÁ

100 %
Denisa Dvořáková v róbě od návrháře Lukáše Macháčka

Sněhově bílou róbu s pláštěm a rukavičkou od návrháře Lukáše Macháčka oblékla do Varů modelka Denisa Dvořáková. Krásný materiál, odhalené rameno a kreativní střih dělá z šatů jedny z top rób zahajovacího večera KVIFF. Šperky značky Roberto Coin jsou sice dost masivní, ale k tomuto outfitu se naprosto hodí. Je to perfektní detail, který dělá dokonalý celek. Vizáži není co vytknout. Denisa je božská.

Případ patnáctý: RADKA TŘEŠTÍKOVÁ

0 %
Radka Třeštíková v outfitu od návrhářky Veroniky Muškové (2022)

Strašné, komické a na podobnou akci naprosto nevhodné. Spisovatelka Radka Třeštíková se nejspíš musela zbláznit, jinak nevím, jak si vysvětlit toto zoufalé volání o pozornost. Model působí jako náhodně vybraná podprsenka v kombinaci se sukní spíchnutou narychlo z ubrusu od babičky. Vnímám to jako vrchol nevkusu a neslušnosti projevené pořadatelům. Podle obojku na krku snad někde za rohem čeká páníček.

ANKETA: Hlasujte pro nejpovedenější modely z červeného koberce MFF KV 2022:

celkem hlasů: 19236
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 31. července 2022. Anketa je uzavřena.
, ,