Miranda Kerrová (Los Angeles, 28. února 2016)

Miranda Kerrová (Los Angeles, 28. února 2016) | foto: Reuters

Miranda Kerrová je deset měsíců po porodu opět těhotná

  • 13
Australská topmodelka Miranda Kerrová (35) bude brzy trojnásobnou maminkou. S druhým manželem, zakladatelem Snapchatu Evanem Spiegelem (28), čekají deset měsíců po porodu syna Harta druhého společného potomka. Z manželství s hercem Orlandem Bloomem (42) má modelka osmiletého syna Flynna.

„Miranda, Evan, Flynn a Hart se těší na příchod nejnovějšího člena rodiny,“ potvrdila mluvčí rodiny pro deník Sydney Daily Telegraph. 

Z nedávného rozhovoru s topmodelkou vyplývá, že těhotenství nebylo plánované. „Druhé dítě určitě brzy neplánujeme. Ale jednou rozhodně ano. Mateřství miluji. Je to jedna z věcí, které mě dokážou v životě nejvíce naplnit,“ tvrdila ještě před pár týdny Miranda Kerrová v rozhovoru pro australské vydání magazínu InStyle.

Prvorozeného syna Flynna má topmodelka s britským hercem Orlandem Bloomem. S tím žila Kerrová od července 2010 do prosince 2013. Bloom je nyní zasnoubený se zpěvačkou Katy Perryovou (34), kterou požádal o ruku letos 14. února na svátek svatého Valentýna. 

Se zakladatelem mobilní aplikace Snapchat, miliardářem Evanem Spiegelem, za něhož se provdala předloni v květnu, má Miranda Kerrová již desetiměsíčního syna Harta. 

Miranda Kerrová a Evan Spiegel (2016)

„Evan je domácí typ jako já. Pořádáme malé večeře pro přátele, on moc rád vaří. Oba jsme docela konzervativní, i když pocházíme z dost odlišných světů. Ale pojí nás stejné hodnoty, smysl pro loajalitu, rodinu a upřímnost. Jsem velmi důvěřivá. Evan je opatrnější a má větší odstup. Jsme dobře vyvážení,“ prohlásila topmodelka před časem na adresu svého druhého manžela.