Michal Dvořák přišel se svou těhotnou manželkou.

Michal Dvořák přišel se svou těhotnou manželkou. | foto: Lenka Hatašová, iDNES.cz

Dvořák z Lucie má druhého syna. Jmenuje se František

  • 9
Muzikant Michal Dvořák a jeho manželka Lucie alias Dj Lucca se dočkali druhého syna. Na svět přišel v úterý ráno a dostal jméno František.

"Tak od 9:06 je mezi námi! Další kluk - František Dvořák - 46cm - 3160g. Maminka byla statečná a oba jsou v pořádku," napsal hrdý otec přátelům v SMS zprávě.

Sedmačtyřicetiletý Michal Dvořák má se svou o třináct let mladší manželkou Lucií Kvasnicovou už dvouletého syna Michala.

Brali se loni v prosinci na pražské Novoměstské radnici a svatbu potom oslavili v Abú Zabí. Naposled před narozením syna se společně objevili na předávání cen Anděl.

Michal Dvořák a Lucie Kvasnicová se vzali (20. prosince 2012).
Michal Dvořák a Lucie Kvasnicová se vzali (20. prosince 2012).

Michal Dvořák a Lucie Kvasnicová se vzali 20. prosince 2012

Michal Dvořák nyní spolu s kolegy pracuje na návratu skupiny Lucie na koncertní pódia a také na muzikálu z jejích písniček, který uvede Hudební divadlo Karlín 31. října.

Do titulních rolí vybrali členové skupiny Lucie Báru Polákovou, Emmu Smetanu, Václava Noida Bártu a Davida Krause.

Skupina Lucie

David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák ani P.B.Ch se na jevišti v žádné z rolí nejspíš neobjeví a nebudou ani hrát v kapele, která představení doprovodí naživo. "My se jenom budeme snažit, aby živá kapela měla náladu, jakou Lucie vždycky měla a má. Objeví se v ní třeba Tomáš Marek nebo můj syn Adam," prozradil David Koller.