Michaela Nosková vyhrála v Rusku soutěž Baltic SuperStar.

Michaela Nosková vyhrála v Rusku soutěž Baltic SuperStar. | foto: archiv M. Noskové

Výrazně pohublá zpěvačka Nosková vyhrála v Rusku pěveckou soutěž

  • 40
Zpěvačka Michaela Nosková, jejíž kariéru před časem nastartovala SuperStar, zaznamenala výrazný pěvecký úspěch v Rusku. V soutěži Baltic SuperStar vyhrála první místo. Bodovala zpěvem i výrazně štíhlejší postavou.

Ruský soutěžní festival byl rozdělen na tři kola, samotné finále dokonce přenášela v hlavním vysílacím čase státní televize. "Úspěch hodnotím úžasně, protože na Východě je pěvecká konkurence hodně vysoká. Pro vítěze to vždy znamená šanci na koncerty a vystoupení," řekla iDNES.cz Nosková, která soutěž vyhrála s písní Žádná láska není stejná.

Michaela Nosková si ve volných chvílích našla čas i na poznávání ruských památek.

Michaelu Noskovou doprovázel v Rusku manžel Jan Horsák.

Do Ruska se zpěvačka vypravila s vylepšenou image i výrazně pohublou postavou. Před odletem totiž dokázala zhubnout neuvěřitelných šestnáct kilogramů.

Zahraniční cesta Noskové se ale neobešla bez potíží, i když se později vysvětlily. Na Baltic SuperStar si totiž vezla šaty a doplňky za čtvrt milionu korun. Když ovšem po příletu do Ruska čekala na kufr, dlouho se nic nedělo. "Všichni už kufry měli, jen já ne. Začala jsem propadat panice a na letišti jsem dokonce udělala scénu. Později se vše naštěstí vysvětlilo, zavazadlo leželo na jiném odbavovacím pásu," doplnila Nosková, kterou v Rusku doprovázel manžel Jan Horsák. O dceru Elišku se mezitím starala babička.

Michaela Nosková způsobila na letišti rozruch, když postrádala kufr s drahým oblečením.

Michaela Nosková se do zahraničí zanedlouho přesune znovu. Brzy ji totiž čekají koncerty v Uzbekistánu a Tádžikistánu.