Michael Bublé a Luisana Lopilatová (Vancouver, 25. března 2018)

Michael Bublé a Luisana Lopilatová (Vancouver, 25. března 2018) | foto: AP

Michael Bublé s manželkou potvrdili, že čekají třetí dítě

  • 0
Zpěvák Michael Bublé (42) s manželkou Luisanou (30) mají důvod k radosti. Po úspěšné léčbě syna Noaha, který měl rakovinu jater, se manželé dočkají přírůstku do rodiny.

Kanadský zpěvák a argentinská herečka se ukázali na červeném koberci na udílení cen Juno ve Vancouveru. Luisana se v černých šatech s výstřihem pochlubila rostoucím těhotenským bříškem. 

„Ups, udělal jsem to znovu... s manželkou čekáme naše třetí dítě,“ řekl Michael Bublé s narážkou na moderování hudebního festivalu Regina před pěti lety, kdy Luisana byla poprvé těhotná.

Fotogalerie

Manželé mají syny Eliase (2) a Noaha (4). Staršímu z kluků v roce 2016 diagnostikovali rakovinu jater. Okamžitě u něj zahájili léčbu, podstoupil ozařování a chemoterapii. Zpěvák přerušil kariéru, aby se mohl věnovat rodině. Nyní už by měl být chlapec v pořádku.

„S radostí vám můžeme oznámit, že náš syn Noah úspěšně pokračoval v léčbě a lékaři jsou optimističtí ohledně  budoucnosti našeho malého chlapce. Celou dobu byl statečný a jeho odvaha nás bude neustále inspirovat. Děkujeme Bohu za sílu, kterou dal nám všem. Náš vděk lékařům a ošetřovatelům nelze vyjádřit slovy. Rádi bychom poděkovali tisícům lidí, kteří nám poslali modlitby a přání k uzdravení. Vaše podpora a láska nám pomáhá na naší cestě,“ uvedla loni rodina v prohlášení.

Kanadský zpěvák, jehož často označují za nového Sinatru, a argentinská herečka Luisana Lopilatová se vzali v březnu 2011. Brali se nadvakrát. Nejprve měli církevní obřad v Argentině, poté uzavřeli i civilní sňatek v Kanadě.