Melissa McCarthy v letech 2000 a 2018

Melissa McCarthy v letech 2000 a 2018 | foto: Koláž iDNES.cz

McCarthy pokračuje v hubnutí. Sookie z Gilmorek už moc nepřipomíná

  • 8
Herečka Melissa McCarthy (48) se na filmovém festivalu v Torontu pochlubila štíhlejší postavou. Za tři roky se jí podařilo zhubnout o 34 kilogramů.

Představitelka boubelaté šéfkuchařky Sookie ze seriálu Gilmorova děvčata  výrazně zhubla už při natáčení filmu Špión s Judem Lawem, který měl  premiéru v roce 2015. Kromě cvičení si upravila jídelníček, z něhož vyloučila nezdravá jídla.

Herečka přiznala, že nikdy nebyla hubená a ani být nechce. Štíhlost by jí  uškodila i pracovně. Ale chtěla zhubnout tak, aby tloušťka neohrožovala její zdraví. Drastické diety držet nikdy nemínila. Je toho názoru, že si má člověk užívat, dokud je na světě.

„Mohu jíst zdravěji, méně pít, učit se další jazyk a víc cvičit. Ale vždycky si řeknu: Co když mě zítra srazí autobus?“ řekla v minulosti pro časopis Rolling Stone.

Přitom v mládí svou postavu hodně řešila. Byly doby, že pořád brečela, proč není štíhlejší.

„Když je vám 20, jste tak trochu blázen, pořádný narcis, a možná to k tomu  patří. Byla jsem idiot. Probrečela jsem deset let,“ míní komička a dodala, že už ji nezajímá, co si o její hmotnosti myslí ostatní. „Nikdy jsem neměla pocit, že se musím změnit. Vždycky jsem si říkala, že když chcete někoho jiného, vyberte si ho.“

9. března 2016