Zpěvačka Melanie Brownová alias Mel B na MTV Video Music Awards (Inglewood, 27....

Zpěvačka Melanie Brownová alias Mel B na MTV Video Music Awards (Inglewood, 27. srpna 2017) | foto: AP

Zpěvačka Mel B prozradila, že se pokusila otrávit aspirinem

  • 25
Zpěvačka Melanie Brownová alias Mel B (43) tvrdí, že se v roce 2014 pokusila spáchat sebevraždu. Otravou léky se rozhodla řešit násilné manželství s producentem Stephenem Belafontem (43). Chtěla se předávkovat aspirinem. Spolykala dvě stě tablet.

„Jak jsem polykala každou tabletu, říkala jsem si, jsi si jistá? A vzala jsem další. Deset, dvacet, padesát, sto. Jsi si jistá? Za tím pozlátkem slávy jsem byla emočně zničená a odloučená od rodiny,“ píše členka kapely Spice Girls ve své nové knize Brutally Honest. 

„Připadala jsem si ošklivá a nenáviděná mužem, který mi jednou slíbil, že mě bude milovat a chránit. Můj manžel a manažer Stephen. Muž, který po deseti letech manželství měl knihovnu plnou erotických nahrávek, které mohly, jak jsme oba věděli, zničit mou kariéru a celou mou rodinu,“ uvedla. Její manžel, s nímž se rozvádí, byl hlavní příčinou, že si chtěla sáhnout na život. 

„Napsala jsem zoufalou a zmatenou zprávu Phoenix, mé nejstarší dceři, mé spřízněné duši, dívce, která je mou sestřičkou, kamarádkou a dcerou. Měla vzít mé další dcery, Angel a Madison, a odvézt je do Leedsu, kde by žily s mou mámou,“ uvedla Mel B.

Když spolykala dvě stovky tablet, vyděsila se. A chtěla z hotelového pokoje odjet rovnou do nemocnice. Jenže dveře se zasekly, tak se je pokusila vyrazit. Pak ztratila vědomí a probrala se až v nemocnici, kde s ní třásla dcera Phoenix.

„Chci jediné, aby věděla, jak toho lituji, jak jsem byla ztracená a že ji nikdy za žádných okolností už neopustím. Pohled na mou vyděšenou, zničenou a naštvanou dceru byl chvílí, kdy jsem pochopila, že se musím začít bránit,“ píše Melanie Brownová, která také přiznala, že jistou dobu šňupala šest čar kokainu denně.

Impulsem k tomu, aby podala žádost o rozvod, byla smrt jejího otce. V roce 2017 pak zpěvačka oznámila, že po deseti letech odchází od svého muže. 

6. listopadu 2018