Matt LeBlanc a Jennifer Anistonová v seriálu Přátelé (2003)

Matt LeBlanc a Jennifer Anistonová v seriálu Přátelé (2003) | foto: © Warner Bros. Television

Je to velká holka, bude v pořádku, řekl LeBlanc o rozchodu Anistonové

  • 6
Deset let spolu hráli v legendárním seriálu Přátelé a kamarády zůstali i po skončení natáčení. Matt LeBlanc (50) se jako první z kolegů vyjádřil k rozchodu Jennifer Anistonové (49) s Justinem Therouxem (46).

„Nemluvil jsem s Jennifer o tom, ale jsem si jistý, že bude v pořádku. Je to velká holka,“ řekl představitel seriálového Joeyho listu The Sun.

Herce a moderátora pořadu Top Gear se novináři ptali na rozpad vztahu jeho kolegyně, která v Přátelích hrála Rachel, s níž Joey jistou dobu chodil.

Anistonová a Theroux oznámili rozchod v polovině února. „Ve snaze předejít spekulacím jsme se rozhodli oznámit svou manželskou odluku. K rozhodnutí jsme došli společně a s láskou na konci minulého roku. Jsme dva nejlepší přátelé, kteří se rozhodli spolu už nežít jako pár,“ stojí ve společném prohlášení páru, které zveřejnil jeho mluvčí Stephen Huvane.

„Za normálních okolností bychom k tomuto kroku přistoupili neveřejně, ale vzhledem k tomu, že bulvární média si nenechají ujít příležitost o věcech spekulovat a vymýšlet si, rozhodli jsme se pravdu sdělit sami,“ doplnili herci.

Courteney Coxová (53) alias Monica, Lisa Kudrowová (54), tedy Phoebe, Matthew Perry (48), který hrál Chandlera, ani „Ross“ David Schwimmer (51) konec vztahu zatím nekomentovali. 

Anistonová byla v letech 2000 až 2005 vdaná za Brada Pitta, který ji opustil kvůli Angelině Jolie. Svatba s Therouxem se konala v srpnu 2015, ale podle některých médií byla jen symbolická a dvojice nikdy neuzavřela úřední sňatek.

27. dubna 2017