Mariah Carey a její snoubenec James Packer (New York, 21. září 2015)

Mariah Carey a její snoubenec James Packer (New York, 21. září 2015) | foto: Reuters

Svatba nebude. S Mariah Carey se rozešel její bohatý snoubenec

  • 8
Pohádkový vztah zpěvačky Mariah Carey (46) a miliardáře Jamese Packera (49) je prý u konce. Mariah chtěla prodat jejich intimní vztah do reality show a to se jejímu snoubenci nelíbilo. Navíc měl dost jejího rozhazování peněz a měl pocit, že ho se zpěvačkou nečeká zářná budoucnost, ale kupa problémů.

Mariah na sociální síti příliš často prezentovala jejich fotografie ze soukromí a Packera se to dotklo. Není prý zvyklý na to, že o něm veřejnost ví tolik věcí. „Je po všem. Jamesovi vadilo, jaké měla Mariah plány ohledně reality show,“ sdělil zdroj z jejich blízkého okolí webu Woman’s Day.

Zpěvačce tak po pohádkově bohatém milenci zbylo jen pár darů a zásnubní prsten, který má hodnotu v přepočtu okolo 10 milionů korun.

Dvojice se zasnoubila v lednu v New Yorku během soukromé večeře pro přátele a rodinu po necelém roce vztahu.

Svatbu Mariah plánovala už od zasnoubení, ale v posledních měsících o ní nechtěla ani slyšet.

„Nevím, kdy bude a jak bude probíhat. Ale nebude to nic velkolepého. Ačkoli to od nás asi lidé očekávají, chceme mít soukromí,“ svěřila se.

Mezi jejich přáteli se hovořilo o tom, že se pár hodně hádá a nedokáže se na ničem shodnout.

Mariah Carey byla v době zásnub ještě stále vdaná za Nicka Cannona, s nímž má pětiletá dvojčata Monroe a Moroccana. Manželé o rozvod požádali v prosinci 2014 po šesti letech manželství.

Mariah Carey dorazila do nočního klubu v Las Vegas jen v korzetovém body a v podvazcích (červen 2016):

28. června 2016