Mariah Carey, její bývalý manžel Nick Cannon a dvojčata Moroccan a Monroe

Mariah Carey, její bývalý manžel Nick Cannon a dvojčata Moroccan a Monroe | foto: Reuters

Mariah Carey poprvé ukázala svá dvojčata, zatím jen zezadu

  • 4
Zpěvačka Mariah Carey drží svou dceru Monroe a syna Moroccana stranou médií od jejich narození v dubnu. Teď se je poprvé rozhodla ukázat v televizi.

Mariah Carey a její manžel Nick Cannon pustili do svého bytu v New Yorku televizní štáb moderátorky Barbary Waltersové, která s nimi pro televizi ABC natočila rozhovor.

Poprvé ukázali i svá dvojčata, která pro tu příležitost zpěvačka stylově oblékla. Monroe měla bílé šaty a ve vlasech bílou mašličku, Moroccan vypadal kouzelně v béžovém saku. Hrdí rodiče prozradili, že dvojčatům přezdívají Roc a Roe a že malá Monroe je celá po mamince.

Jestli se slavné zpěvačce podobá i vzhledově, ale fanoušci zatím nevědí. Mariah Carey zveřejnila pouze jednu fotku své dcery, kde si holčička zakrývá rukou obličej. Ani ukázky a snímky z rozhovoru neodhalily obličeje dětí. Jestli se přeci jen dvojčata podívala do kamery, se ukáže až v pátek, kdy televize rozhovor odvysílá.

Mariah Carey hubne při joggingu se psy

Zpěvačka porodila v den třetího výročí svatby s Nickem Cannonem 30. dubna. Půl roku po porodu už shodila hodně ze svých těhotenských kil. Pravidelně sportuje a hlavně už není závislá na jablkách v karamelu, které její manžel musel shánět třeba ve dvě ráno.