VIDEO: Mareš si dělal legraci ze Slávika. Jsi vůl, řekla mu Bílá

  • 3
V show Česko Slovensko má talent baví obecenstvo nejen vystupující. Občas se to povede také porotcům. Leoš Mareš si zahrál na svého kolegu Jaro Slávika, který si na chvíli odskočil.

Když na pódium v Mahenově divadle nastoupila taneční skupina Mirákl ze Sokolova, přesedl si Mareš do křesla, ve kterém soutěžící hodnotí Slávik. Začetl se do jeho poznámek a divákům prozradil několik zajímavostí. 

"12:30 tajný oběd s Lucií Bílou," vymýšlel si Mareš Slávikův program v díle, který FTV Prima odvysílá v neděli večer.

Přítomné však mnohem víc pobavily jeho další komentáře o tom, jak bude Slávik předstírat, že se zná se zpěvákem Shaggym, a že si bude vypisovat z internetu citáty. 

Lucie Bílá, která seděla vedle Leoše Mareše, se neubránila výbuchům smíchu. "Ty jsi vůl," řekla mu.

Mareš v legraci pokračoval a vystřelil si i sám ze sebe. Večer si prý s kolegou zavolají a hodinu se budou věnovat jejich oblíbené činnosti - společně se budou dívat na sebe do zrcadla.

Podívejte se, jak si Mareš utahoval ze soutěžících

22. září 2013

Nejde o první případ, kdy Lucie Bílá v Talentu někoho nazvala volem. Zatímco v případě Leoše Mareše to bylo spíš z legrace, při loňském finále takto pojmenovala výtvarníka Alexe Dowise, protože nechtěl rozdělit výhru mezi všechny finalisty. Nakonec si to ale vysvětlili a teď dokonce spolupracují (více zde).

Lucie Bílá někdy neudrží emoce na uzdě

25. února 2013